AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Age of Empires & Age of Mythology
 Age Of
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

mizahcim
Üye

Turkey
İleti 94

İletim - 11/06/2006 :  08:38:47  Bilgileri Göster  mizahcim'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar Ben Age Of Sitesi Açıyorum Age Of Oynamayı Bilenler Katılabilir !! Katılanlar Buraya Bildirsin !
Webmaster Ben Olucam
Arananlar ;

Forum Yöneticiliği (3 Kişi Olucak)
Webmaster Yardımcısı (1 Kişi Olucak)
Age Of Resimleri Bulmak İsteyen (2 Kişi Olucak)
Yamacı (1 Kişi) Yamacı Age Of Un Oyunlarına Türkçe yama Yapıcak

Siteyi Front Page 5.0 Programından Açıcaz Webmaster Yardımcısı Olmanız İçin Front Page 5.0 Olması Gerek Bende Var Siteyi Onunla Açıcaz Front Page 5.0 I Kullanmayı Bilen Olucak Webmaster Yardımcısı !!! Ama Herkez Kendine Age Of İle İlgili Msn Alması Gerek Sitede Yayınlıcaz Çünkü Herkezin Msn Adresini Ama Age Of İle İlgili Bi Msn Almalısın Örnek ; Age-0f@hotmail.com Veya Age-Of@msn.Com almalısınız msn adresinizi !!
İsteyen Kişi 2 Görev Alabilir Katılmak İsteyen Buraya Yazsın Hangi Görevde Olucağını Katılanlar Msn Adresimi Listesine Eklesin Bu Msn mi ekleyin : age-of-tr@hotmail.com

kuva-i milliye
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 11/06/2006 :  09:45:24  Bilgileri Göster  kuva-i milliye'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
kardeş ben age of ustasıyım ben olabilirim istediğin ha bu arada ben age ofu süper oynarım seni msnye ekliyorum orda konuşabiliriz seninle
Sayfanın En Üstüne Git

__KaaN__
Üye

Turkey
İleti 400

İletim - 11/06/2006 :  13:09:49  Bilgileri Göster  __KaaN__'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
kardes ben forum yöneticisi olurum merak etme:D
Ayrıca age of resimleri bulmak çok kolay sor googleya sende bulursun.

...
Sayfanın En Üstüne Git

kuva-i milliye
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 11/06/2006 :  13:39:09  Bilgileri Göster  kuva-i milliye'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bende forum yöneticisi olabilirim
Sayfanın En Üstüne Git

mizahcim
Üye

Turkey
İleti 94

İletim - 11/06/2006 :  13:48:27  Bilgileri Göster  mizahcim'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
tamam ama msn adresimi listenize ekleyin
Sayfanın En Üstüne Git

kuva-i milliye
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 11/06/2006 :  14:03:04  Bilgileri Göster  kuva-i milliye'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ben çoktannnnnnnnnnnnn ekledim daha sabah ekledim hatta
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000