|
| Yazar |
Konu  |
|
AYMIR
Üye

Turkey
İleti 5 |
İletim - 19/06/2006 : 11:03:39
|
Ronaldo ardık oynuyamıyo koşamıyo
|
 |
|
|
|WOLF|
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 19/06/2006 : 12:19:59
|
| hırvatistan maçin da brezilya çok kötü oynadı.ama yendi. |
 |
|
|
R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419 |
İletim - 19/06/2006 : 18:50:05
|
| Oynat işte beleşte Adriano-Fred ikilisini.Karşı savunma dağılınca da bu ikiliden birinin yerine Robinho'yu sok oyuna.Bak nasıl etkili oluyor Brezilya. |
Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni Üstünde, çubuklu, formalar vardı Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı. Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi .. Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki, Her yolun, sonunda, ölüm olsa da, Sevenleri kimse ayıramaz ki !! |
 |
|
|
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 19/06/2006 : 18:59:32
|
alıntı: AYMIR tarafından yazılan:
Ronaldo ardık oynuyamıyo koşamıyo
Evet haklısın... :) Ronaldoya bi bakıyorum aynı bizim Sergen Yalçına dönmüş kilolanmış hafifçene... Zaten Ronaldonun 2 kere ayak bileği kırıldıktan sonra performansı epey düştü... Ama hala tecrübesiyle bir şeyler yapmaya çalışıyor. |
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
 |
|
|
Big-Sexy
Üye

Turkey
İleti 8 |
İletim - 20/06/2006 : 12:01:29
|
| brezilya bu topla hıcbırsey olmaz hadı dıelım bu topla kupayı kazansızlar ama ben brezılya gibi bir takıma yakıstıramam bız onlardan cook ıyı cok guzel bır futbol beklıyoruz nerde kaldı tek pas nerde kaldı o sambacı futbol ama ronldinho da bir dusukluk var adma barcada oynuyo burda fıs neden acaba beyler çoook yıldız oldugundan gplgede mı kalıyo oyunda ne dersınız bıde ronaldo dunyanın su anda bana gore en iyi 5 forveti arasında gordugum ronaldo mu hayret edıyom bendada kamamıs depar mepar nerde o enfes calımlar ayrıca sende ronaldınho paris takımında costuruyodun super hareketler ama brezilyada yok neden dıom ama bence brezilye kupayı alamaz bu futbolla ben portekizi çook iyi buluyom belki kupayı kazaanmazlar ama bu oynadıkları futbol brezilyadan daha guzel oldugu kesin yanı kısaca brezilya tam bir ofsayt pozisyonunda |
1905 |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|