|
| Yazar |
Konu  |
|
ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666 |
İletim - 12/06/2006 : 22:54:15
|
Tayyib ile Bush ilk buluşmalarında birbirlerine hava atarlar. Bush Tayyib’e: —Bizde öyle bir teknoloji var ki, ölüyü "diriltiriz" der.
Tayyib altta kalmaz ve o da; —Bizdeki teknoloji çok farklı, Partimizin bütün elemanları 100 metreyi, 3 saniyede koşmayı beceriyor" der.
Türkiye' ye döndüğünde Tayyib’i Bir düşünce alır. Danışmanlarını
Çağırır ve attığı palavrayı anlatır; -"Haftaya Bush geliyor, yalanımız ortaya çıkarsa ne yaparız?" diye sorar.
Danışmanlardan biri hemen cevap verir: -"Onlara ölüyü nasıl dirilttiğini sordunuz mu?" -"Hayır sormadık."
-"O halde hiç korkmayın Başbakanım, alin Bush'u Anıtkabir’e lale*ürün. Atatürk'ü diriltmesini isteyin. Diriltemezse o rezil olur. Yok, eğer diriltirse, siz zaten 100 metreyi 3 saniyede koşarsınız! --------------------------------------------------------------------- Adam evine telefon acar, telefonu yabancı bir bayan acar.Adam karşıdaki sesi duyunca şaşırır, bayana sorar:
- "Sen kimsin?" Kız cevaplar: - "Evin hizmetçisiyim." - "Iyi de bizim hizmetçimiz yok ki!" - "Evin hanımı beni bu sabah işe aldi." - "Ya. Öyle mi? Ben de evin beyiyim. Hanımı cağırır mısın?" - "Hanımınız şu an yatak odasında kocası sandığım bir adamla beraber." Adam şaşırır, sinirlenerek, - "Elli bin dolar kazanmak istermisin?" Kiz, - "Tabii ki isterim.Kim istemez..." - "O zaman çekmeçedeki silahı al, yukarı çıkıp o cadi ile o sümsük herifi vur!" Once ayak sesleri duyulur, sonra iki el silah sesi. Hizmetçi telefona geri gelir: - "Öldürdüm efendim, cesetleri ne yapayım?" Adam, - "Cesetleri havuza at." Kadın duraklar: - "Ama burada havuz yok ki?" Adam bir süre düşünür ve cevap verir: - "Orasi 112 43 44 değil mi? - "Hayir!!!!! - "Pardon! Yanlış numarayı aramışım!!!!! -------------------------------------------------------------------------------- ÖSS sınavı yaklaştı,ama iş sınavı kazanmakla bitmiyor.Sınavı kazandınız ama hangi bölüme gireceksiniz?YÖK hergün bir üniversiteye yeni bölümler açıyor,yetişmek mümkün değil!!! İşte size bu senenin en hit üniversiteleri ve bölümleri!!Buyrun!!
*Selçuk üniversiyesinin kamyon şöförlüğü yüksek okulu!
*Sütçü imam üniversitesi sivrisinekleri şaplakla öldürme eğitim fakültesi!
*ODTÜ ölü yıkama bilimleri fakültesi!
*Ege üniversitesi okeye dördüncü araştırma ve uygulama yüksek okulu!
*İstanbul üniversitesi simit susamlarını tek parmakla toplayıp yeme yüksek okulu!
*Ankara üniversitesi sivilce sıkma yüksek okulu!
*Siyasal bilimler Fakültesi oy sahtekarlığını önleme yüksek okulu!
*Çukurova üniversitesi pamuk bilimleri fakültesi(göbek çukuru pamuğu!!)
*KATÜ gaz uçarda laz uçamaz mı havacılık ve araştırma yüksek okulu!!(en çok buna güldüm!!)
*Çanakkale dardanel üniversitesi içmeden sarhoş olma bilimleri araştırma fakültesi!
*19 mayıs üniversitesi kulak kaşınması sonucunda yağmur yağması ilişkileri fakültesi!
*Van 100.yıl üniversitesi ön sevişme teknikleri yüksek okulu!
*Erzurum Atatürk üniversitesi siğillerle mücadele yüksek okulu!
*Ankara dil tarih coğrafya fakültesi dilinizi eşek arısı soksun bölümü!
*Sabancı üniversitesi sokak posterlerine bıyık yapma fakültesi!
*Trakya üniversitesi susak ağızlılar davranış bilimleri yüksek okulu!
*Zonguldak kara elmas üniversitesi mangal tutuşturma teknikleri yüksek okulu!
*Sakarya üniversitesi "biz şimdi mezun olduk ee sonra?" yüksek okulu!
*Manisa celal bayar üniversitesi vücut dili ve edebiyatı bölümü!
*Yozgat "burayada üniversite yapsak iyi olur be abi"yüksek okulu!
*Orta anadolu üniversitesi gıda bilimleri yüksek okulu t.ş..k kebabı fakültesi!!
*Marmara üniversitesi sosyal bilimler fakültesi "bak şu Allah'ın işine" yüksek okulu!
*Yukarı pencap eyaleti üniversitesi "emrah ana" bilim dalı!
*Muğla su ürünleri yüksek okulu "denizden babam çıksa yerim" fakültesi!!
Not:Alıntıdır! |
Özgürlük! Eşitlik! Adalet! |
|
|
_SeSSiz_Dj_
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 12/06/2006 : 22:59:33
|
vay cok güzel fıkralar cok komik.
|
 |
|
|
hagi08
Üye

Turkey
İleti 1332 |
|
|
baby_face
Üye

Turkey
İleti 19 |
İletim - 13/06/2006 : 19:25:57
|
TUTUKLAYIN
- Komiser bey, beni tutuklayın. Karıma beş el ateş ettim. - Öldü mü? - Hayır, hiçbiri isabet etmedi. - Öyleyse neden tutuklanmayı istiyorsun? - Karım beni arıyor da...
|
 |
|
|
Mérula Alba
Seçkin Üye

Turkey
İleti 660 |
İletim - 14/06/2006 : 01:58:39
|
Bir Çinli bir bara girer ve orada Steven Spielberg'i görür, onun bir hayranı olduğu için yanına koşar ve imzalı bir fotograf ister. Spielberg beklenmedik bir sekilde Çinli'yi tokatlar
Şaşkın Çin'li sorar: - "Neden böyle yaptınız?" - Spielberg "Siz II. Dünya Savaşında bizim Pearl Harbour limanını bombaladınız" Çin'li daha da şaşkın: - "Ama onlar Japonlardı, ben ise Çin'liyim.!.." Spielberg: " Çin'li, Japon, Koreli, Vietnamlı, hepsi aynı b.k"
Bunun üzerine Çin'li de Spielberg'e bir tokat atar. Bu defa şaşkın -Spielberg sorar: "Peki sen beni niye tokatladın?" - Çin'li: "Siz de Titanic'i batırdınız, Titanik'deki yolcular arasında benim atalarım vardı." -Spielberg: "Manyak mısın, Titanik'i batıran bir icebergdi." -Çin'li: "Iceberg, Carlsberg, Spielberg, hepsi aynı b.k"
|
- How many did you fall in love before me? - None! - And after me? - None! Tristan&Isolde |
 |
|
|
melbey
Üye

Turkey
İleti 5 |
İletim - 15/06/2006 : 10:00:31
|
İki arkadaş lokantaya gider ve garson gelir.Birinci adam siparişini söyler : - Ben biraz pilav ve üstüne et istiyorum " der. İkinci adam ise : - " Bende pilav istiyorum ama üstüne etme " |
gitme ruhum… sen yokken hicran düşer bu şehre… gitme sevgim… sen yokken tutsak düşerim bir isyan gecesine ölürüm… sen yokken…
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|