|
| Yazar |
Konu  |
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 04/08/2006 : 23:09:46
|
| Yöneticiler görevlerini yapıyorlar. Fakat bezen sinirleniyorlar ve ters tepki veriyorlar.Ben 2002'de buraya üye oldum, az değil 4 sene geçmiş (: .O zamandan beridir çok kırıcı olmadılar Velhasılı kelam her yere bir yönetici gerekli. |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
|
sniper--
Üye

Turkey
İleti 108 |
İletim - 04/08/2006 : 23:31:40
|
| bencede krondor böyle güzel bir sitede olması gereken bir yönetici... |
 |
|
|
SafaX
Üye

Turkey
İleti 136 |
İletim - 05/08/2006 : 18:12:55
|
= bu yöneticiler de kim oluyo yaa? (veya benzeri) bi başlık altında yöneticiymiş, siz kim oluyosunuz (sansür) sizin (sansür) ne yapacaksın yapta görelim (sansür) = mesajına karşı ertesi gün adamın mesajı yok olmuş, kırmızıyla; aynı zamanda mesajlarınızı da değiştirebiliyoruz yazıyodu; altta da KRONDOR, işte bunları yapabiliyoruz, üyeliğin kilitlendi, bundan sonra diğer forumlarda da geçerli olmak üzere forum yöneticileriyle konuşmayı öğrenirsin, şöyle böyle falan filan vs. vs. bayaa bi nutuk çekmişti bütün mesajı lerle doldurmuştu, o mesaj gerçekten çok hoşuma gittiydi, bugün arama motorunda aradım ama bulamadım, bulsam linkini verecektim. |
 |
|
|
squnet
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 05/08/2006 : 22:54:15
|
| merula allbayı hiç görmedm ama krondorun en ii olduğunu düşünüom |
 |
|
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 05/08/2006 : 23:47:34
|
Hmm hatırlayamadım. Konuyu silmiş olabiliriz daha sonra. Kilitlenmiş eski konuları arada siliyoruz da. Olmazsa bir ara tekrar yaparız birine. Gönüllü var mı?  |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|