|
Yazar |
Konu  |
korny
Üyeliği Kilitli
İleti 0 |
İletim - 18/06/2006 : 18:36:57
|
ya ben tracking hayamoto da bütün adamları öldürdüm de izleme cihazını nereye yerleştiricem bu yerleştircem şey nerde bi yardım edin yaw
|
 |
|
wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359 |
İletim - 18/06/2006 : 22:59:31
|
izleme cihazını o öldürdüğün esas adama yerleştireceksin... |
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir |
 |
|
abdullatif
Üye

Turkey
İleti 10 |
İletim - 19/06/2006 : 14:46:27
|
korny, benim açtığım konuda, yardım istemişsin de, maalesef bilmiyorum, kusura bakma, yardım edemeyeceğim... |
AE |
 |
|
korny
Üyeliği Kilitli
İleti 0 |
İletim - 02/07/2006 : 11:13:33
|
ya ben hitman de bi bölümde kaldım keskin nişancılar benim gitmeme izin vermiyo nasıl geöicem orayı hiç adam öldürmeden gidiyorum yine beni öldürüyolar napıcam bi yardım edin |
 |
|
wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359 |
İletim - 03/07/2006 : 19:59:38
|
dikkat edersen orada garaj gibi bir yer var oraya kamyonlar giriyor kamyonlardan birine atla saklan tetikte bekle o kamyon seni bölümü bitirmen yere kadar bırakıyor |
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|