Uzun süre M.United'la özdeşleşen Beckham, 1994-95 sezonunun ikinci yarısında Championship takımlarından Preston North End forması giydi. Burada 5 maç oynadı 2 gol attı.
Ronaldinho, 1997'de daha profesyonael olmamışken Diyarbakırspor'a önerildi. Ancak o dönem takımında yedek olduğu için izlenmeye bile değer bulunmadı. O Ronaldinho 5 yıl sonra rekor bir transfer ücretiyle Paris Saint Germain'e geçti.
Dünyanın en iyi golcüsü olarak kabul edilen T.Henry, Monaco'dan transfer olduğu Juventus'ta sağ kanatta oynatılmak istendi. Ancak Fransız oyuncu "Forvet oynamak istiyorum" diyerek ayrıldı ve dünyanın sayılı golcüleri arasına girdi.
Hormonal bozukluk yüzünden büyüyememe hastalığına yakalanan Messi'nin fakir ailesi oğullarının tedavisine para bulabilmek için İspanya'ya yerleşti. Messi tedavi görürken Barcelona alt yapısında futbola başladı ve bugünlere geldi.
Ben Ronaldinho ve Henry'nin durumunu biliyordum.Diğerleri de baya ilginçmiş.Henry'nin Juventus'tan Arsenal'a transfer olurken Arsenal'in ödediği para sadece 100.000$
Ne yak mektubun ucunu Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir Zarfı kapatırken yalnız Kuytu dudaklarını çokça değdir
Evet bayağı ilginç.Galiba Ronaldinhonun yanında Robinho' da önerilmiş.Diyarbakırspor beyenmemiş bu oyuncuları.Bizim insanlarımızın futbolu ne kadar iyi bildiği anlaşılıyor.Ama Ronaldinho Diyarbakırspor'a gelseydi bu ününe kavuşabilir miydi?
Evet herkes biliyordur hemen hemen ama appiah da galatasaraya gelmiş denenmeye ama aralarından sadece kingston almışlar ve Appiah juventus da yıldızı parladı