Arkadaşlar kimlere babası karnesi yüzünden kızdı? Mesela bana kızdı... Hepsi KNIGHT ONLINE yuzunden. İlk defa karnemde 2 gördüm. Arkadaşlar çoğunuzun knıght yüzünden notu düşmüştür bence silin o oyunu. Ben sildim zaten.
yaaaaaaaaa ben size demiştim birkaç ay önce çok zaralı bi oyun diye. hatta konu bile açmıştım.ama kimsenin umrunda olamdı. şimdide bunun cefasını çekiyosunuz.
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
çevremde herkes bunu oynuyor ya ama ben direniyorum oynamayacağım diye ve niyetimde yok zaten
karne umduğumdan çok iyi geldi ailem sormuştu ne gelecek teşekkür diyince oğlum hiç çalışıyorsun niye takdir değil şu lanet aletin başında durmak bir b.ka yaramaz(aletin ismi neydi ya)
ama takdir gelmiş nasıl olduysa keşke söylemeseydim bişey diyorum o kadarda lanet aleti suçladılar tövbe tövbe.....
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir