AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Müzik
 black eyed peas 'ı dinleyenler buraya...
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

GoaL-KeePeR 2
Üye

Turkey
İleti 391

İletim - 20/06/2006 :  16:24:54  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
evet...aranızda black eyed peas grubunu dinleyenler varsa buraya onların hakkında yazsın...ama daha grubun adını duymamış olanlar sırf tartışmak için burayı işgal etmesinler lütfen:)

If you really want to see Mary, you should just die... But you might be heading to a different place than Mary, James.

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 20/06/2006 :  16:44:03  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Severim kendilerini :)İyi bir grup.Yaptığı müzik hoşuma gidiyor, ancak tam olarak ne müzik yapıyorlar, sadece hip-hop mı yapıyorlar, yoksa içine başka tür müziklerde katıyorlar mı bilemiyorum.Bana biraz karıştırıp sentez yapıyorlar gibi geldi..En çok "Lets get it started" parçasına çektikleri klibi beğeniyorum.

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 20/06/2006 :  17:01:40  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben de çok seviyorum müthiş sempatik bi grup.Pump it klibi de çok güzel,'Şarapçıyı' da unutmamak lazım tabi.:)
Fergie'nin de hastasıyız.
Sayfanın En Üstüne Git

kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021

İletim - 20/06/2006 :  17:38:27  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
metalci olamam ramen severek dinlediğim bir grup.
FERGİE tapıyoruzzzzzzzzzzzz :)):)

Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...

İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete.
Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte...
Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken...
Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.

william shakespeare
Sayfanın En Üstüne Git

Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693

İletim - 20/06/2006 :  18:57:54  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben o gruptaki Fergie'ye hastayım resmen :) zaten bir şarkıları var 'My Humps' adlı çok hoşuma gidiyor sırf o şarkının çoğunu o Fergie söylediği için...

" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "

Gazi M. Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 20/06/2006 :  19:16:07  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben Fergie'den özellikle bahsetmeyeyim dedim ama hemen atlamışınız Madem öyle bende kendisini beğendiğimi söylemeden geçemeyeceğim.Tabi hastalık boyutunda değil

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.04 Snitz Forums 2000