AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Aramızda kimler GS li
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 10

DaRkLoRd_emma
Üye

Turkey
İleti 51

İletim - 10/07/2006 :  16:40:49  Bilgileri Göster  DaRkLoRd_emma'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
cimbomu bilirim başka bişi bilmmem!!!!!!!!!!!

Gerçekler acıdır...Biber de acıdır...O zaman gerçek biberdir..
Sayfanın En Üstüne Git

Black_Falcon
Üye

Turkey
İleti 433

İletim - 13/07/2006 :  10:46:36  Bilgileri Göster  Black_Falcon'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ya bu ne demek cımbomu bılırım baska bılmem falan zaten galatasaraydan baska takım mı war :D yurekten baglıyız :D bu konuda bı yabancılara sorulan soru war fakat fenerlılere tas atmak gıbı olursa uyelııme bısı yapılır mı yapılmazsa yazıcam hiç bir kufur ve ahalkı yonden konu kelıme ıcermyo
Sayfanın En Üstüne Git

kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021

İletim - 13/07/2006 :  11:05:14  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
itiraf ediyorum.bende gs'liyim.
ama gs benim herşeyim değil.sadece tutarım.kazansada kaybetsede umurumda olmaz.sonuçta bana bişey kazandırmıyor. :)

Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...

İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete.
Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte...
Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken...
Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.

william shakespeare
Sayfanın En Üstüne Git

Black_Falcon
Üye

Turkey
İleti 433

İletim - 13/07/2006 :  11:10:45  Bilgileri Göster  Black_Falcon'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
:) sende haklısın kardesım de gonul werdım her macına gitmeye calısıorum :D yanı fanatıklıkten de ote oldum yenıldımı bısı kaybetmedıımı bılıorum kazandımı bişi kazandmadıımı da bılıorum fakat gonul wermısız uzuntusunu sevincini birlikte paylasıoruz :D
Sayfanın En Üstüne Git

deocan_frost
Üye

Turkey
İleti 10

İletim - 13/07/2006 :  14:57:18  Bilgileri Göster  deocan_frost'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
heeeey bi galatasaray mı dedi...bende cimbomluyum hatta koyu ama ne koyu beeee...Cimboma canım feda...

DEOCAN__________FROST
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 10 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000