AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Aramızda kimler GS li
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 10

coyote
Üye

Turkey
İleti 16

İletim - 15/07/2006 :  19:59:46  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
her zaman GALATASARAY
Sayfanın En Üstüne Git

burakgs
Üye

İleti 14

İletim - 15/07/2006 :  20:42:49  Bilgileri Göster  burakgs'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
BEN HERALDE GaLaTaSaRaY lıyımmmmmmmmmmm ŞAMPİYONNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
Sayfanın En Üstüne Git

Black_Falcon
Üye

Turkey
İleti 433

İletim - 16/07/2006 :  08:43:32  Bilgileri Göster  Black_Falcon'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
beyler tmm abartmayalım lKRONDORl un oncekı yazdıı ıletı dekı gii tahrık edıcı kelımeler falan kullanmayalım abartmayalım sadece kendımızın galatasaraylı olduumuzu bellı edelım yeter(abartmadan)
Sayfanın En Üstüne Git

deocan_frost
Üye

Turkey
İleti 10

İletim - 16/07/2006 :  22:17:38  Bilgileri Göster  deocan_frost'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
benim yazdıklarım tahrik edici falan diil bi galatasaraylı olarak sadece galatasarayın gerçeklerini yazdım ne var bunda allah aşkına...gerçekler bunlar kim ne derse desin görünen köy klavuz istemez...ben küfür yazmadım kötü bi söz yazmadım alla alla...neyse...

DEOCAN__________FROST
Sayfanın En Üstüne Git

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 17/07/2006 :  00:12:21  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Galatasaray

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 10 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000