AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Radyo & Televizyon
 kanal 1'in şifrelenmesi
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

GoaL-KeePeR 2
Üye

Turkey
İleti 391

İletim - 22/06/2006 :  15:58:40  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
kanal 1'in şifrelenmesi uydu televizyonuna sahip izleyicilerin dünya kupasını izlemesini engelliyor...maç başlamadan biraz önce şifre konulup,maç bittikten sonra şifresi kalkıp normal yayın akışına devam eden kanal 1,uydu seyircilerini mağdur ediyor...normal televizyon ve kablolu tv de şifre yok,uydu yayınından dünya kupasını izleyemiyoruz...benim gibi mağdur olanlar ve görüşlerini sunmak isteyenler ileti göndersin lütfen...

If you really want to see Mary, you should just die... But you might be heading to a different place than Mary, James.

Karakartal312
Üye

Turkey
İleti 296

İletim - 22/06/2006 :  17:57:38  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Dünya kupasını yayınlayan Kanal 1 maçları paralı kanaldan yayınlayan Ermenistan tv sinin FİFA ya şikayeti üzerine şifreli yayına geçti. Ermeniler "Herkes şifresiz Türk kanalını izliyor" deyince Kanal 1 şifre koymak zorunda kaldı. Şifre 1 ve yan yana 11 sıfır.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ!
Sayfanın En Üstüne Git

Pırates
Üye

Turkey
İleti 162

İletim - 23/06/2006 :  11:54:17  Bilgileri Göster  Pırates'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ewt dayım anlar bu işten kırdı şifreyi bizim ikitane uydu vardı ikisininde gösterio sorun yok bizim sokakta bitek bizde var yalvarıolar bize şifreyi kırın die sadece bi kişinin şifresini kırdık.millet bizde izlio maçı (televizyonun ilk çıktığı zamanda herkes bi ewde toplanır izlerlermiş o na benzio )
Sayfanın En Üstüne Git

GoaL-KeePeR 2
Üye

Turkey
İleti 391

İletim - 23/06/2006 :  13:33:31  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
evet doğru söylüyorsun karakartal312,şifre 1 ve yan yana 11 sıfır...ama sorun bu şifreyi nereye yazacak olmamız...şifre ancak bilgisayar sistemi ile kırılıyor,televizyoncularda 10 ytl ye şifre kırdırtılıyor...

If you really want to see Mary, you should just die... But you might be heading to a different place than Mary, James.
Sayfanın En Üstüne Git

muratix
Üye

Turkey
İleti 201

İletim - 23/06/2006 :  13:52:13  Bilgileri Göster  muratix'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
valla arkadaşlar ben şifreyi kırdım paşa paşa izliyorum dünya kupasını

Sayfanın En Üstüne Git

GoaL-KeePeR 2
Üye

Turkey
İleti 391

İletim - 23/06/2006 :  15:01:29  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
nasıl kırdın bana da söylesene :)

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000