|
Yazar |
Konu  |
GoaL-KeePeR 2
Üye

Turkey
İleti 391 |
İletim - 22/06/2006 : 15:58:40
|
kanal 1'in şifrelenmesi uydu televizyonuna sahip izleyicilerin dünya kupasını izlemesini engelliyor...maç başlamadan biraz önce şifre konulup,maç bittikten sonra şifresi kalkıp normal yayın akışına devam eden kanal 1,uydu seyircilerini mağdur ediyor...normal televizyon ve kablolu tv de şifre yok,uydu yayınından dünya kupasını izleyemiyoruz...benim gibi mağdur olanlar ve görüşlerini sunmak isteyenler ileti göndersin lütfen... |
If you really want to see Mary, you should just die... But you might be heading to a different place than Mary, James. |
|
Karakartal312
Üye

Turkey
İleti 296 |
İletim - 22/06/2006 : 17:57:38
|
Dünya kupasını yayınlayan Kanal 1 maçları paralı kanaldan yayınlayan Ermenistan tv sinin FİFA ya şikayeti üzerine şifreli yayına geçti. Ermeniler "Herkes şifresiz Türk kanalını izliyor" deyince Kanal 1 şifre koymak zorunda kaldı. Şifre 1 ve yan yana 11 sıfır. |
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ! |
 |
|
Pırates
Üye

Turkey
İleti 162 |
İletim - 23/06/2006 : 11:54:17
|
ewt dayım anlar bu işten kırdı şifreyi bizim ikitane uydu vardı ikisininde gösterio sorun yok bizim sokakta bitek bizde var yalvarıolar bize şifreyi kırın die sadece bi kişinin şifresini kırdık.millet bizde izlio maçı (televizyonun ilk çıktığı zamanda herkes bi ewde toplanır izlerlermiş o na benzio ) |
 |
|
GoaL-KeePeR 2
Üye

Turkey
İleti 391 |
İletim - 23/06/2006 : 13:33:31
|
evet doğru söylüyorsun karakartal312,şifre 1 ve yan yana 11 sıfır...ama sorun bu şifreyi nereye yazacak olmamız...şifre ancak bilgisayar sistemi ile kırılıyor,televizyoncularda 10 ytl ye şifre kırdırtılıyor... |
If you really want to see Mary, you should just die... But you might be heading to a different place than Mary, James. |
 |
|
muratix
Üye

Turkey
İleti 201 |
İletim - 23/06/2006 : 13:52:13
|
valla arkadaşlar ben şifreyi kırdım paşa paşa izliyorum dünya kupasını |
|
 |
|
GoaL-KeePeR 2
Üye

Turkey
İleti 391 |
İletim - 23/06/2006 : 15:01:29
|
nasıl kırdın bana da söylesene :) |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|