AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Harry Potter
 Harry Potter Felsefe Taşı HelpHelpHelp Yardım
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

King_1984
Üye

Turkey
İleti 181

İletim - 24/06/2006 :  14:48:57  Bilgileri Göster  King_1984'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar ben harry potter felsefe taşı oynuyorum.hani bi bölümde üç başlı köpek varya o bölümde flütle köpeğin üç başınıda uyutmaya çalışıyosunuz.ben en fazla iki başı uyutabildim bir tane kaldı. nasıl geçcem onu? lütfen acil cevap gıcık oldum oynayamıyorum.hile yazıyorum o bile olmuyo yaaa

Geppettous
Seçkin Üye

Turkey
İleti 424

İletim - 26/06/2006 :  21:09:51  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Epey zaman oldu,hatırlamak güç,ingilizce artık sözlükle çözersin.Hatırladığım flüt çalarak hangisi uyanırsa ona koşman ve üçü birden uyurken yakalaman gerekiyor gibiydi,ama emin değilim;)

http://www.gamesover.com/The%20Stone/level5_1.htm

İyi oyunlar 1964
Sayfanın En Üstüne Git

King_1984
Üye

Turkey
İleti 181

İletim - 27/06/2006 :  20:15:36  Bilgileri Göster  King_1984'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaş sen o bölümü geçtiysen bana o bölümden itibaren bi save dosyası gönderebilirmisin?

legolas084@mynet.com
Sayfanın En Üstüne Git

Geppettous
Seçkin Üye

Turkey
İleti 424

İletim - 27/06/2006 :  20:56:19  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşım çok uzun süre oldu,üzgünüm,malesef yok;)Yaparsın sadece zamanlama,save bulman birza zor eski bir oyun,arama motoruna yaz belki çıkar ama dikkat et virus vari şeylerde gelebiliyor.

İyi oyunlar 1964
Sayfanın En Üstüne Git

King_1984
Üye

Turkey
İleti 181

İletim - 27/06/2006 :  23:18:14  Bilgileri Göster  King_1984'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
saol baba.ben save bulmaya çalışırım.büyük ihtimalle bulamam ama yinede bulmaya çalışırım.
Sayfanın En Üstüne Git

esra_candy
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 30/06/2006 :  20:29:00  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
O oyun çok eskidi.Ama ben Harry POTTERın bütün oyunlarını bitirdim.Her köpeğin başına hızlı hızlı flüt çalcaksın.Çok hızlı olman lazım!!!!!
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000