|
Yazar |
Konu  |
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 30/06/2006 : 15:27:11
|
slm millet ben fm 2005 delisiyim şimdi sizden bu oyun hakkında önerilerinizi bekliorum yani naparsam başarılı olurum sizden bunları bana sölemenizi ve tüm siteyle tek bi konu altında toplamanızı rica ediorum şimdiden thanks |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 30/06/2006 : 23:30:01
|
Tek konu altında toplanma hayalinden vazgeçsen iyi olur. |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419 |
İletim - 01/07/2006 : 15:51:25
|
alıntı: kobebryant tarafından yazılan:
slm millet ben fm 2005 delisiyim şimdi sizden bu oyun hakkında önerilerinizi bekliorum yani naparsam başarılı olurum sizden bunları bana sölemenizi ve tüm siteyle tek bi konu altında toplamanızı rica ediorum şimdiden thanks
Dilin yok mu senin ? |
Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni Üstünde, çubuklu, formalar vardı Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı. Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi .. Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki, Her yolun, sonunda, ölüm olsa da, Sevenleri kimse ayıramaz ki !! |
 |
|
tati_54
Üye

Turkey
İleti 2 |
İletim - 03/07/2006 : 11:16:57
|
kardes bende 2005 delisiyim oyunun kurt oldum ama fazla takılma oyunas gecen gunduzun onunla gecıyo ::):):): oyun da turk takımlarına adam amak ıcın cok buyuk basarı yapmak zorundasın hılelerı karsı takımı kontrulale almak ve oyle oyuncu almak parna sakn dokunma aska hılesı yok valla :)::):)
|
oguz yıldız |
 |
|
|
Konu  |
|
|
|
|