AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Ribery mi Anelka mı?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

GoaL-KeePeR 2
Üye

Turkey
İleti 391

İletim - 30/06/2006 :  19:32:50  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet.Sorum bu,sizce hangisi daha ağır basıyorsa onu yazın(ama ayrıntılarıyla)...Bir de lütfen sadece "bence Ribery",veya "Anelka kesinlikle" diye yazmayın,biraz örnekleyerek,aralarındaki benzerlikleri,farklılıkları(sizce tabi) yazmaya çalışın...

If you really want to see Mary, you should just die... But you might be heading to a different place than Mary, James.

Bora Poyraz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 737

İletim - 30/06/2006 :  21:43:06  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
İkiside beş para etmez ribery yediği tabağı pisledi.
Anelka'da bu sene yaptıkları ve attığı elle golle gösterdi halsiyetsizliğini... Böyle futbolculuk olmaz...

Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun,
Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun,
Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun.
İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...

Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için...
Sayfanın En Üstüne Git

R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419

İletim - 01/07/2006 :  15:18:13  Bilgileri Göster  R_Van Der VAARTTT'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Anelka, yetenekli ama bu saatten sonra bir şey olmaz ondan.Kendilerinin yaptığı tek şey sola top sürüp sağ bileğiyle çalım atmak.Onun yerine gençlere yer vermek daha mantıklı.

Fransa bu sene kötü olmasaydı görürdüm Ribery'i.Adamda teknik yok.Ben böyle düşünüyorum.Klişeleşmiş hareketi(hızlı koşmak, yavaşlamaki aniden gaza basınca kimsenin ona yetişememesi)beynimi sulandırdı.Ama sonuçta değeri fazla.GS'de olsaydı 20 kağıda alıcı bulurdu GS.

İkisi de bariz bir biçimde önde değil gözümde.Ribery, pompa farkıyla önde.

Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni
Üstünde, çubuklu, formalar vardı
Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben
Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı.
Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi ..
Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki,
Her yolun, sonunda, ölüm olsa da,
Sevenleri kimse ayıramaz ki !!
Sayfanın En Üstüne Git

boramir125
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 01/07/2006 :  17:30:47  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bence Ribery kendisine günenilmeyecek bir insan çünkü GS'ı bıraktığı gibi şimdi de Marsilya'dan ayrılmak istediyini söylüyor.Anelka'da istese çok iyi oynar ama nedense oynamak istemiyor!!!!!!!!!
Sayfanın En Üstüne Git

GoaL-KeePeR 2
Üye

Turkey
İleti 391

İletim - 01/07/2006 :  17:58:22  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet,Anelka oynamak istemiyor.Ayrılmayı düşünüyor ama bence bu saatten sonra kimsenin onu takımına katmak istemeyeceğini düşünüyorum,haa kim daha yetenekli derseniz tabi ki Anelka...

If you really want to see Mary, you should just die... But you might be heading to a different place than Mary, James.
Sayfanın En Üstüne Git

Geforce
Üye

Turkey
İleti 580

İletim - 02/07/2006 :  07:59:56  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ribery'nin 20.000.000 $ değeri var abiler bu konu tartışılır mı?

...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...

Mustafa Kemal ATATÜRK

Orada yakında bir Deniz var!

Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?

"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."

(:
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.08 Snitz Forums 2000