|
| Yazar |
Konu  |
|
R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419 |
İletim - 11/07/2006 : 10:23:13
|
| Sene başında antu.com bu iki oyuncunun sağlık testi fotoğraflarını sitede yayınlamıştı ... "Anelka daha ünlü" diye iki foto arasındaki farkı bulun, daha fazla bulursanız da şaşırmayın ! yazmışlardı fotonun altına.Düşünüyordum da; şimdi Ribery GS'de olsa GS'lilerde bunun aynısını sitelerine koysa ne güzel oturtmuş olurlardı ... |
Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni Üstünde, çubuklu, formalar vardı Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı. Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi .. Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki, Her yolun, sonunda, ölüm olsa da, Sevenleri kimse ayıramaz ki !! |
 |
|
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 12/07/2006 : 02:54:26
|
| Sen de zevkten dört köşe olurdun değil mi? Ribery'nin Anelka'dan daha ünlü olması veya olmamasının sana faydası nedir ki? Ribery ile birlikte sen de mi ünlü oluyorsun? |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
|
R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419 |
İletim - 12/07/2006 : 09:49:04
|
| Ben niye dört köşe olacaktım ki ? Öyle birşey olsa onu yapanlara güzel bir mesaj olurdu dedim. |
Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni Üstünde, çubuklu, formalar vardı Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı. Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi .. Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki, Her yolun, sonunda, ölüm olsa da, Sevenleri kimse ayıramaz ki !! |
 |
|
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 12/07/2006 : 15:31:39
|
| Üstteki mesajından anladığım kadarıyla, senin de o resimle birlikte egon şişkinlik yaşayacaktı. Oturtma kelimesinden bunu çıkartıyorum ben. |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
|
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 12/07/2006 : 18:05:25
|
alıntı: R_Van Der VAARTTT tarafından yazılan:
Sene başında antu.com bu iki oyuncunun sağlık testi fotoğraflarını sitede yayınlamıştı ... "Anelka daha ünlü" diye iki foto arasındaki farkı bulun, daha fazla bulursanız da şaşırmayın ! yazmışlardı fotonun altına.Düşünüyordum da; şimdi Ribery GS'de olsa GS'lilerde bunun aynısını sitelerine koysa ne güzel oturtmuş olurlardı ...
Hayal, hayal olmaya devam eder..  |
be the change you wish to see in the world...
Mahatma Gandhi |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|