AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Mondragon mu? Rüştü mü?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 8

mert_gs
Üye

Turkey
İleti 26

İletim - 01/07/2006 :  14:29:44  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bence mondragon yorumlarınızı beklıyorum

zamanı bosa haracama msn gir

tolga1907
Üye

Turkey
İleti 293

İletim - 01/07/2006 :  15:48:04  Bilgileri Göster  tolga1907'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
tabi ki rüştü çünkü
1_türk
2_daha iyi
3_daha denyimli
4_penaltılarda çok iyi
Sayfanın En Üstüne Git

R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419

İletim - 01/07/2006 :  16:01:09  Bilgileri Göster  R_Van Der VAARTTT'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
1-Türk olması neyi değiştiriyor ?
2-Zaten kimin daha iyi olduğu sorulmuş.
4-Kaleciliğe çok yüzeysel bir biçimde bakmışsın.

Yakında spor kapanırsa en az şaşıran ben olacağım.

Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni
Üstünde, çubuklu, formalar vardı
Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben
Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı.
Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi ..
Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki,
Her yolun, sonunda, ölüm olsa da,
Sevenleri kimse ayıramaz ki !!
Sayfanın En Üstüne Git

GoaL-KeePeR 2
Üye

Turkey
İleti 391

İletim - 01/07/2006 :  19:06:25  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
İlk önce burayı okumanızı tavsiye ederim =
10 Mayıs 1973'de Antalya’nın Korkuteli ilçesinin Küçükköy’ünde doğan milli kalecimiz Rüştü Reçber, futbol hayatına bir santrafor olarak başladı. İlk hocası Dursun Karasucu’nun, kendisinin uzun boyundan yola çıkarak kalecilik yeteneğini keşfetmesi üzerine, o günlerde Niğde’de düzenlenen bölgelerarası amatör futbol yarışmasında otoritelerin dikkatini çekti. Daha sonra, ümit milli takımı seçmelerinden de başarıyla geçti. Ümit milli takıma davet edildikten sonra, çocukluğundan beri hayalindeki takım olan Galatasaray’la görüşmek için İstanbul’a giden Rüştü, bu görüşmeden kafasında pek çok soru işaretiyle ayrıldı. Kendisinden Galatasaray’da forma giymeden önce bir yıl PAF takımında oynaması istendi, fakat İstanbul’da yanlız bir yıl geçirmeyi göze alamadığından, doğduğu şehir olan Antalya’ya geri döndü.

Fatih Terim tarafından keşfedilen, Antalya’da başladığı spor kariyerinde yedek kulübesinde beklemekten, İzmir’de yapılan Ümit Milli takımı seçmelerini geçerek kurtulan Rüştü, Ümit Milli takımımızda ilk kez forma giydiği karşılaşmada, Polonya’da Almanlar’dan 4 gol yedi. Daha sonra, 1993 yılında Beşiktaş’la anlaşan Rüştü, talihsiz bir trafik kazası geçirdi. Bu kazada, çok yakın bir arkadaşını kaybeden ve ağır yaralanan Rüştü için Beşiktaş’ın kapıları, kendisini muayene eden doktorun “çok riskli, almayın.” sözleriyle kapandı. Bunun üzerine Antalyaspor’a dönen Rüştü, yeni taliplisi olan Fenerbahçe’de 1994-2003 yılları arasında toplam 9 yıl kaldı.

(İşte buraya dikkat edin)Otoritelere göre şu anda dünya’nın en iyi kalecilerinden olan Rüştü, adını hafızalara 2002 Dünya kupasında sergilediği muhteşem performansla kazıdı. UEFA’nın düzenlediği “2002 yılının en iyileri” anketinde, 2002 yılının en iyi kalecisi seçildi. 1990-1994 yılları arasında Antalyaspor’da, 1994-2003 yılları arasında Fenerbahçe’de forma giyen Rüştü Reçber, Fenerbahçe’de forma giydiği 9 yıl boyunca şu başarılara imza attı:
-1995-1996 ve 2000-2001 Türkiye Ligi Şampiyonluğu,
-1997-1998 Başbakanlık Kupası ve 1998-1999 Atatürk Kupası,
-Fenerbahçe tarihinde ligde ve toplamda en çok forma giyen kaleci,
-2002 Dünya Kupası'nda Dünya Üçüncülüğü,
-2002 Dünya Kupası'nda Dünya Üçüncülüğü'nden dolayı Devlet Üstün Hizmet Madalyası,
-77 kez A milli, 11 kez Ümit, 1 kez Ordu milli takım forması giydi.

A milli takımımızın başarılı kalecisi Rüştü Reçber, 2002-2003 sezonu sonunda dünyanın büyük takımlarından Barcelona’yla beş yıllık bir sözleşme imzaladı.

Alıntı=http://www.kimkimdir.gen.tr/kimkimdir.php?id=2903

Bence de Rüştü,çünkü daha yetenekli ve daha tecrübeli,kimse alınmasın ama türkiye'de Rüştü'nün eline su dökebilecek bir kaleci olduğuna inanmıyorum...

If you really want to see Mary, you should just die... But you might be heading to a different place than Mary, James.
Sayfanın En Üstüne Git

Pırates
Üye

Turkey
İleti 162

İletim - 02/07/2006 :  15:47:52  Bilgileri Göster  Pırates'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ark anlatmış doğru söze ne denir çok güzel yorumlamış
Sayfanın En Üstüne Git

TheBodyGuard
Seçkin Üye

Turkey
İleti 675

İletim - 02/07/2006 :  17:26:54  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bana kalırsa Mondragon...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 8 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla