AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Mondragon mu? Rüştü mü?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 8

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 18/07/2006 :  00:52:58  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
İyi ki sürekli art arda mesaj yazmayın, gereksiz mesajlar yazmayın diyoruz. Bir de yazmasaydık ne olurdu bilmem.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

TheBodyGuard
Seçkin Üye

Turkey
İleti 675

İletim - 18/07/2006 :  01:01:47  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
mert_gs arkadaşım seninde gördüğün gibi adam sen açıklamasını yapın demeden önce ileti göndermiş sende adama fırça atıyosun burda ne adamsın yahu...
Sayfanın En Üstüne Git

elemental
Üye

Turkey
İleti 230

İletim - 18/07/2006 :  02:06:36  Bilgileri Göster  elemental'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
TheBodyGuard tarafından yazılan:

mert_gs arkadaşım seninde gördüğün gibi adam sen açıklamasını yapın demeden önce ileti göndermiş sende adama fırça atıyosun burda ne adamsın yahu...

peki daha sonrasında neden duzenleme ıle acıklamasını getırmıyo pekı bız de onu soralım o yusden azarlıyo anlaşıldı mı ve de krondor abı ben kulagını cekıcem bı daha arka arkaya mesaj atmaz.( mert_gs benım kardes ya :D )
Sayfanın En Üstüne Git

TheBodyGuard
Seçkin Üye

Turkey
İleti 675

İletim - 18/07/2006 :  02:23:33  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
elemental tarafından yazılan:

alıntı:
TheBodyGuard tarafından yazılan:

peki daha sonrasında neden duzenleme ıle acıklamasını getırmıyo pekı bız de onu soralım o yusden azarlıyo anlaşıldı mı ve de krondor abı ben kulagını cekıcem bı daha arka arkaya mesaj atmaz.( mert_gs benım kardes ya :D )

Belki o iletiyi gönderdikten sonra spor bölümüne bir daha girmediyse onu nerden biliceksin belki online olunca açıklamasını getirecek o yüzden biraz beklemeni tavsiye ederim...
Sayfanın En Üstüne Git

elemental
Üye

Turkey
İleti 230

İletim - 18/07/2006 :  02:25:22  Bilgileri Göster  elemental'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ok beklıyoruz zaten hemen yap demedık kı ama getırmesını ısterız yanı bı ınsan bı yere yazı yazdıktan sonra bı bakar ara ara benden sonra neler yazıldı dıye ama her neyse belkı adam tatılde gırememıştır ...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 8 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000