AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Dünya,Fransa'yı konuşuyor.
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

aragorn1400
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 02/07/2006 :  19:13:04  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Fransa'nın Brezilya'yı 1-0'lık sonuçla Dünya Kupası'ndan elemesi ve yarı finale yükselmesi, dünya basınında geniş yer buldu.
NTVSPOR ve Ajanslar
Güncelleme: 16:00 TSİ 2 Temmuz 2006 Pazar
L'Equipe, ''Büyüleyici'' başlığıyla birinci sayfadan manşetten duyurduğu haberde, takımın turnuvanın favorisi Brezilya'yı yenerek büyük bir başarıya imza attığını duyurdu. Pazar günleri çıkan Le Journal du Dimanche gazetesiyse,''Başardılar'' başlığıyla verdiği haberde, maçın ardından ülke çapından yapılan kutlamaları ön plana çıkarttı. Gazete, turnuvanın ardından futbolu bırakacak olan milli takım kaptanı Zidane'ın ''muhteşem'' bir oyun sergilediğini yazdı.

''HENRY, DÜNYA ŞAMPİYONUNUN SİHRİNİ BOZDU''

Alman basını, Almanya-Arjantin ve Brezilya-Fransa arasında oynanan Dünya Kupası çeyrek final karşılaşmalarına geniş şekilde yer verdi.

Bild gazetesi ''Kahraman Lehmann'' başlığıyla verdiği haberde, Alman Milli Takımı kalecisi Jens Lehmann'ın, penaltı atışları için hangi futbolcuların hangi köşeye topu attıklarını bir kağıda yazarak çorabının içine sıkıştırdığını yazdı.

Gazete diğer bir haberinde de Almanya-Arjantin maçından sonra sahada çıkan olaylarla ilgili olarak FIFA'nın araştırma yapmaya başladığını belirtti.

''Vive la France - Henry, Dünya Şampiyonunun sihrini bozdu'' başlığıyla verilen diğer bir haberde de Fransa'nın Brezilya'yı 1-0 yenerek büyük bir sürprizi gerçekleştirdiği ifade edildi. ''Welt am Sonntag'' gazetesi de maçla ilgili haberi ''1-0 - Thierry Henry, Brezilya'yı şok etti'' başlığıyla verdi. Gazete İngiltere-Portekiz karşılaşmasıyla ilgili haber için de ''Portekiz sinir harbini kazandı'' başlığıyla verdi.

''Berliner Morgenpost'' gazetesi de FIFA'nın, Almanya-Arjantin karşılaşmasından sonra meydana gelen olayların araştırılacağını ve sorumluların cezalandırılacağını açıkladığını yazdı. Diğer çok sayıda Alman gazetesi de maçlarla ilgili haber ve yorumlara yer verdiler.

Smeagol
Seçkin Üye

Turkey
İleti 741

İletim - 03/07/2006 :  03:11:36  Bilgileri Göster  Smeagol'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
tabiiki hiçbiri ispanya maçında henry nin kişiliksizce takımına kazandırdığı serbest vuruştan gelen golü yazmamışlar.

some are born to sweet delight;
some are born to endless night
Sayfanın En Üstüne Git

Big-Sexy
Üye

Turkey
İleti 8

İletim - 03/07/2006 :  16:29:57  Bilgileri Göster  Big-Sexy'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
BEYLER HERKES BENİMLE DALGA GEÇİYORDU HERKES BANKO BRAZILYA DERKEN BEN FRANSA DİODUM VE THİERRYHENRY DİODUM VE ÖYLE OLDU HEPSİ REZİL OLDU BEN SÖYLEMİŞTİM BİRDE KİŞİLİKSİZCE YERE ATMASI DİYO ADAM 5 METRE ARKADAN CİTA GİBİ GELDİ PUYOLDAN ALDI ODA YERE DÜŞÜRDÜ EGER HICBIRSEY YOK DIOSANIZ ADAM PROFESSIONAL BU KADAR FRANSIZ THİERRYHENRY VE FRANSA MUKEMMEL AMA YASLI KURTTA OYLE ZİNEDİNE ZİDANE

1905
Sayfanın En Üstüne Git

Mérula Alba
Seçkin Üye

Turkey
İleti 660

İletim - 03/07/2006 :  17:15:29  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
İleti yazarken küçük harfleri kullanın lütfen.

- How many did you fall in love before me?
- None!
- And after me?
- None!
Tristan&Isolde
Sayfanın En Üstüne Git

umutcanuğuz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 905

İletim - 03/07/2006 :  19:27:50  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Smeagol tarafından yazılan:

tabiiki hiçbiri ispanya maçında henry nin kişiliksizce takımına kazandırdığı serbest vuruştan gelen golü yazmamışlar.

Gerçekten o pozisyonda Puyol ona sanki dirsek atmışçasına yatışına hakem kandı.İnan o maç bitince çok üzüldüm.O gol gelmese 3. gelmeyecekti hepimiz bunun bilincindeyiz.Biraz da İspanya'nın haksız elenmesinden bahsedelim.

Ne yak mektubun ucunu
Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir
Zarfı kapatırken yalnız
Kuytu dudaklarını çokça değdir

Sunay Akın
Sayfanın En Üstüne Git

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 03/07/2006 :  20:48:28  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
İspanya'nın kaderin de var bu,geçen Dünya Kupasında da G.Kore'ye haksız bir şekilde elenmişti.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000