Beyler benim bilgisayarımda 32mb geforce 2 mx 200 ekran kartı var ve xp kullanıyorum Midtown Madness 2 yi yüklediğimde ilk olarak arabaların tekerleri gözükmüyor yada etraf karmakarışık oluyor.Bunların hepsi grafik detayları (High) iken oluyor.Bilgisi olan varsa lütfen Helpppp Meee...Byee..!
Oyununun beta olma ihtimali var. Eğer oyunu alalı baya olduysa yeni bir cd alarak dene. Beta olup olmadığını da readme dosyasından anlayabilirsin herhalde.
aslında bir saat önce yazdım bir mesaj ama hata verip gitmedi. krondorun mesajı görünce iyi dedim cevap gitmiş ama iş başa düştü yine. midtown madness özel bir durumda. ne yazıkki bu oyun yeni ekran kartlarıyla pek iyi anlaşamıyor. ama senin ekran kartı nispeten daha eski olduğu için bir şansın var oyunu oynamak için. nvidia'nın sitesinden eski detanotorleri indirirsen oyunu high detaildede oynarsın. ancak diğer pek oyunda sorun yaşarsın değer mi değmez mi sen karar vereceksin artık. bende lowda bile grafikler birbirine giriyo önümü göremiyorum ama eski bilgisayarı olan arkadaşlarda oynanıyor oyun. inat ettim denedim yaklaşık 30 sistemde (bu yaz bilgisayar satan bir yerde çalıştımda) kesinlikle böyle bir problem olduğunu söyleyebilirim.
The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...
Bu adresten Xp ve grafik sorununu çözebilicek yamayı indirebilirsin. Ama crack problemi yaşayabilirsin... Crack dosyasını bulabilirsen banada haber verirsin...