AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Yarış - Sürüş - Uçuş - Uzay Oyunları
 Yarış - Sürüş - Uçuş - Uzay Oyunları Genel
 Midtown Madness 2 Grafik Sorunu
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

mustafaxp
Üye

Turkey
İleti 49

İletim - 08/11/2003 :  23:27:08  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Beyler benim bilgisayarımda 32mb geforce 2 mx 200 ekran kartı var ve xp kullanıyorum Midtown Madness 2 yi yüklediğimde ilk olarak arabaların tekerleri gözükmüyor yada etraf karmakarışık oluyor.Bunların hepsi grafik detayları (High) iken oluyor.Bilgisi olan varsa lütfen Helpppp Meee...Byee..!

mustafa tapırdamaz teşekkür eder

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 09/11/2003 :  00:30:14  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Oyununun beta olma ihtimali var. Eğer oyunu alalı baya olduysa yeni bir cd alarak dene.
Beta olup olmadığını da readme dosyasından anlayabilirsin herhalde.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

shadowwalker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 637

İletim - 09/11/2003 :  01:07:05  Bilgileri Göster  shadowwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
aslında bir saat önce yazdım bir mesaj ama hata verip gitmedi. krondorun mesajı görünce iyi dedim cevap gitmiş ama iş başa düştü yine. midtown madness özel bir durumda. ne yazıkki bu oyun yeni ekran kartlarıyla pek iyi anlaşamıyor. ama senin ekran kartı nispeten daha eski olduğu için bir şansın var oyunu oynamak için. nvidia'nın sitesinden eski detanotorleri indirirsen oyunu high detaildede oynarsın. ancak diğer pek oyunda sorun yaşarsın değer mi değmez mi sen karar vereceksin artık. bende lowda bile grafikler birbirine giriyo önümü göremiyorum ama eski bilgisayarı olan arkadaşlarda oynanıyor oyun. inat ettim denedim yaklaşık 30 sistemde (bu yaz bilgisayar satan bir yerde çalıştımda) kesinlikle böyle bir problem olduğunu söyleyebilirim.

The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...
Sayfanın En Üstüne Git

force156
Üye

Turkey
İleti 10

İletim - 15/05/2004 :  22:53:45  Bilgileri Göster  force156 için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Sana bu sorunu çözen bir yama önere bilirim.

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=652e5e53-830e-4dcf-ba06-299b8596a8bf&DisplayLang=en

Bu adresten Xp ve grafik sorununu çözebilicek yamayı indirebilirsin.
Ama crack problemi yaşayabilirsin...
Crack dosyasını bulabilirsen banada haber verirsin...
Sayfanın En Üstüne Git

bomkonger
Seçkin Üye

Zambia
İleti 531

İletim - 15/05/2004 :  23:31:54  Bilgileri Göster  bomkonger için bir ICQ İletisi Gönder  bomkonger'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  bomkonger için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Crack'le ilgili konuşmak yasssakkk.
Sayfanın En Üstüne Git

force156
Üye

Turkey
İleti 10

İletim - 17/06/2004 :  21:57:03  Bilgileri Göster  force156 için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
http://mm2.gamigo.de/download.php?do=cat&id=1001
Bu sitede istedini bulabilirsin!
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000