AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 en sevdiğiniz hediye
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

Jansay
Üye

İleti 84

İletim - 08/07/2006 :  00:53:11  Bilgileri Göster  Jansay'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar, şimdiki yaşta ve 18+ yaşta size ne alsalar en güzel hediyeniz olur? benim şimdi(14) bir xbox 360 alsalar süper olurdu, sonra(18+) da bana bi Corvette C6 alsalar çok süper olurdu(tabi daha iyi modelleri çıkmadığı sürece)

Haydi, yazalım, ne olsun hediyelerimiz!!

sith_lord
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 08/07/2006 :  09:30:45  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
güsel bir konu,Sony Playstation 2+Mortal Kombat Deception oyunu(12+)
hp parmak izi alıcılı laptop(18+)
Sayfanın En Üstüne Git

Jansay
Üye

İleti 84

İletim - 20/11/2007 :  11:18:50  Bilgileri Göster  Jansay'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
hadi ama, hiç mi hediye almak isteyen yokBir sene geçmiş.:D
Sayfanın En Üstüne Git

quLeryuzz
Üye

Turkey
İleti 1118

İletim - 20/11/2007 :  22:20:12  Bilgileri Göster  quLeryuzz'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bana bir leptop iyilerin şöğle güzel üstünede bir oyun oda sims 2 olsa hayatımın hediyesi olur:D

Her zaman Güler Yüzlü olun :)

Sayfanın En Üstüne Git

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 21/11/2007 :  18:21:00  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
jansay bende corvette c6 hastasıyım bnm kafadansın :D ben sevgilim tarafından alınan şirin bi ayıcıa hayr diemem tabi bide kücük bi öpücüüne xDD

" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Başlangıç: 20/05/2006

"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."

Sayfanın En Üstüne Git

iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912

İletim - 24/11/2007 :  17:10:30  Bilgileri Göster  iso_demiro'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bir laptop irternet bağlantısı bizim ilçede bir irternet cafe var ondaki bütün oyunlar olsa bayram ederim yazın:D

İmza atamıyorum parmak bassam olur mu?
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000