|
| Yazar |
Konu  |
|
tolga1907
Üye

Turkey
İleti 293 |
İletim - 10/07/2006 : 19:27:18
|
| ben de fransa kazanır gibi tahmin ediyordum.ama beklemediğim oldu.zidan futbolu bırakırken çok kötü bir şekilde bıraktı.figo,paulete,oliver kahn ve roberto carlos da milli takımlarını bıraktı.ballack da bu benim için son dünya kupası oldu diyerek 29 yaşında olmasına rağmen milli takımları bırakabileceğinin sinyalini ver. |
 |
|
|
R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419 |
İletim - 10/07/2006 : 19:37:43
|
| Şu yenilgilerden sonra milli takımları bırakmak da moda oldu artık ... Artistlik taslıyorlar bence, vatan sevgin ağır basıyorsa dönersin hayatının baharında.Zidane son maçlarını Dünya Kupası'nda oynadı.Onların vicdanı öyle rahat ediyorsa tamam .. Zidane da gayet hakettiği şekilde bıraktı futbolu.15 yıllık deneyimi ona pek birşey katmamış sanırım.Juve'deki günlerine geri döndü adeta dün Zidane. |
Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni Üstünde, çubuklu, formalar vardı Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı. Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi .. Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki, Her yolun, sonunda, ölüm olsa da, Sevenleri kimse ayıramaz ki !! |
 |
|
|
DaRkLoRd_emma
Üye

Turkey
İleti 51 |
İletim - 10/07/2006 : 19:42:57
|
| Yaw bu son dünya kupası da hiç çekilmedi yaw... |
Gerçekler acıdır...Biber de acıdır...O zaman gerçek biberdir.. |
 |
|
|
nurullah_42
Üye

Turkey
İleti 11 |
İletim - 11/07/2006 : 12:21:56
|
| arkadaşlar benide zidane üzdü kırmızı kart gördü bence bunu bile bile yaptı ama son maç böyle olmamalıydı |
 |
|
|
tolga1907
Üye

Turkey
İleti 293 |
İletim - 15/07/2006 : 10:49:49
|
| arkadaşlar dünya kupasının finalinin oynandığı berlin olimpiyat stadının çimleri satılıyor 150YTL'den.penaltı noktası da 6000euro'ya sattılmış. |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|