AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 dünya kupası
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

tolga1907
Üye

Turkey
İleti 293

İletim - 10/07/2006 :  19:27:18  Bilgileri Göster  tolga1907'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ben de fransa kazanır gibi tahmin ediyordum.ama beklemediğim oldu.zidan futbolu bırakırken çok kötü bir şekilde bıraktı.figo,paulete,oliver kahn ve roberto carlos da milli takımlarını bıraktı.ballack da bu benim için son dünya kupası oldu diyerek 29 yaşında olmasına rağmen milli takımları bırakabileceğinin sinyalini ver.
Sayfanın En Üstüne Git

R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419

İletim - 10/07/2006 :  19:37:43  Bilgileri Göster  R_Van Der VAARTTT'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Şu yenilgilerden sonra milli takımları bırakmak da moda oldu artık ... Artistlik taslıyorlar bence, vatan sevgin ağır basıyorsa dönersin hayatının baharında.Zidane son maçlarını Dünya Kupası'nda oynadı.Onların vicdanı öyle rahat ediyorsa tamam .. Zidane da gayet hakettiği şekilde bıraktı futbolu.15 yıllık deneyimi ona pek birşey katmamış sanırım.Juve'deki günlerine geri döndü adeta dün Zidane.

Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni
Üstünde, çubuklu, formalar vardı
Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben
Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı.
Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi ..
Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki,
Her yolun, sonunda, ölüm olsa da,
Sevenleri kimse ayıramaz ki !!
Sayfanın En Üstüne Git

DaRkLoRd_emma
Üye

Turkey
İleti 51

İletim - 10/07/2006 :  19:42:57  Bilgileri Göster  DaRkLoRd_emma'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Yaw bu son dünya kupası da hiç çekilmedi yaw...

Gerçekler acıdır...Biber de acıdır...O zaman gerçek biberdir..
Sayfanın En Üstüne Git

nurullah_42
Üye

Turkey
İleti 11

İletim - 11/07/2006 :  12:21:56  Bilgileri Göster  nurullah_42 için bir AOL İletisi Gönder  nurullah_42 için bir ICQ İletisi Gönder  nurullah_42'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  nurullah_42 için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar benide zidane üzdü kırmızı kart gördü bence bunu bile bile yaptı ama son maç böyle olmamalıydı
Sayfanın En Üstüne Git

tolga1907
Üye

Turkey
İleti 293

İletim - 15/07/2006 :  10:49:49  Bilgileri Göster  tolga1907'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar dünya kupasının finalinin oynandığı berlin olimpiyat stadının çimleri satılıyor 150YTL'den.penaltı noktası da 6000euro'ya sattılmış.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000