|
Yazar |
Konu  |
|
brekos
Üye

İleti 7 |
İletim - 10/07/2006 : 09:45:50
|
Arkadaşlar nba de tuşları ayarlıyorum ve save as diyim ekranda sol alttaki geri oka basıp çıkıyorum(ileri okda yok)ama oyuna başlayınca yaptığım tuşlar çalışmıyor.anlayamadım gitti yardımcı olursanız sevinirim... |
|
R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419 |
İletim - 14/07/2006 : 13:06:53
|
Bence klavyeyle oynamak yerine gamepad al.Oynanışta da inan rahat etmezsin ama senin tercihin. |
Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni Üstünde, çubuklu, formalar vardı Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı. Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi .. Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki, Her yolun, sonunda, ölüm olsa da, Sevenleri kimse ayıramaz ki !! |
 |
|
metallican
Üye

Turkey
İleti 6 |
İletim - 22/07/2006 : 11:47:26
|
abi orda hata yapıo olabilirsin.Ayarladıktan sonra maça girerken seni yine keyboarddan başlatır(her yeni açışında) onu ayarlamamışsınıdır belki |
....Forever Metal.... |
 |
|
elemental
Üye

Turkey
İleti 230 |
İletim - 25/07/2006 : 12:52:47
|
bana da aynı sey olmustu ayarları ayarlıyosun kaydedıyosun cıkıyosun ama yıne ayarlar olmamış ama tabıkıde save ettıgımız ıcın bı kosede duruyo ayarlar yıne gırıyorum acmaya calısıyorum olmuyo o yusden ayarları ezberlemek zorunda kaldım ama bellı bı sure sonra sıktı oyle oynamak |
 |
|
Poseidon
Üye

Turkey
İleti 120 |
İletim - 13/08/2006 : 22:14:55
|
Şimdi şöle oluyo bildiğim kadarıyla tam maç başlıcağı sırada son ekran görüntüsü geliyo ya işte solda senin takım sağda karşı takım diyelim..senin takımın üstündeki klavyeye tıkla ordan kendi tuşlarını kaydedip verdiğin isimi oklarla ilerleyip bul ve seç bukadar... |
^^^NO SMOK_İNG^^ |
 |
|
|
Konu  |
|
|
|
|