AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor Oyunları
 NBA ve Diğer Basketbol Oyunları
 NBA 06 Yardım
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

brekos
Üye

İleti 7

İletim - 10/07/2006 :  09:45:50  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar nba de tuşları ayarlıyorum ve save as diyim ekranda sol alttaki geri oka basıp çıkıyorum(ileri okda yok)ama oyuna başlayınca yaptığım tuşlar çalışmıyor.anlayamadım gitti yardımcı olursanız sevinirim...

R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419

İletim - 14/07/2006 :  13:06:53  Bilgileri Göster  R_Van Der VAARTTT'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bence klavyeyle oynamak yerine gamepad al.Oynanışta da inan rahat etmezsin ama senin tercihin.

Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni
Üstünde, çubuklu, formalar vardı
Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben
Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı.
Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi ..
Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki,
Her yolun, sonunda, ölüm olsa da,
Sevenleri kimse ayıramaz ki !!
Sayfanın En Üstüne Git

metallican
Üye

Turkey
İleti 6

İletim - 22/07/2006 :  11:47:26  Bilgileri Göster  metallican'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
abi orda hata yapıo olabilirsin.Ayarladıktan sonra maça girerken seni yine keyboarddan başlatır(her yeni açışında) onu ayarlamamışsınıdır belki

....Forever Metal....
Sayfanın En Üstüne Git

elemental
Üye

Turkey
İleti 230

İletim - 25/07/2006 :  12:52:47  Bilgileri Göster  elemental'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bana da aynı sey olmustu ayarları ayarlıyosun kaydedıyosun cıkıyosun ama yıne ayarlar olmamış ama tabıkıde save ettıgımız ıcın bı kosede duruyo ayarlar yıne gırıyorum acmaya calısıyorum olmuyo o yusden ayarları ezberlemek zorunda kaldım ama bellı bı sure sonra sıktı oyle oynamak
Sayfanın En Üstüne Git

Poseidon
Üye

Turkey
İleti 120

İletim - 13/08/2006 :  22:14:55  Bilgileri Göster  Poseidon için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Şimdi şöle oluyo bildiğim kadarıyla tam maç başlıcağı sırada son ekran görüntüsü geliyo ya işte solda senin takım sağda karşı takım diyelim..senin takımın üstündeki klavyeye tıkla ordan kendi tuşlarını kaydedip verdiğin isimi oklarla ilerleyip bul ve seç bukadar...

^^^NO SMOK_İNG^^
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.04 Snitz Forums 2000