|
Yazar |
Konu  |
_SeSSiz_Dj_
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 10/07/2006 : 21:38:18
|
Arkadaslar ben tam bir KoRn hastasıyım sizce en güzel şarıları ne ben bi sıralama yapıyım ; 1-TwisT 2-No palance to hide 3-SmalloW 4-A.D.İ.D.A.S 5-TwisT Neredeyse tüm şarkıları süper. Sizce    |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 11/07/2006 : 02:54:45
|
Another Brick in the Wall, Korn'un değil, Pink Floyd'un parçası. Orijinalinden dinlerseniz daha çok seversiniz. |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 11/07/2006 : 09:49:56
|
hocam bu şarkıyı marliyn mansonda söylemiş. bence güzelde söylemiş.bir dinleyin derim. |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515 |
İletim - 11/07/2006 : 09:58:29
|
Marilyn Manson,mümkünse hep böyle coverlasın parçaları kendi yazmasın daha güzel oluyor.:) |
 |
|
_SeSSiz_Dj_
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 11/07/2006 : 12:14:29
|
o zaman another brick in the wall'ı listeden çıkarıyım onun yerine başka şarkı ismi veriyim. |KRONDOR| hocam uyardığın için saol. |
 |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 12/07/2006 : 03:13:05
|
alıntı: kabil tarafından yazılan:
hocam bu şarkıyı marliyn mansonda söylemiş. bence güzelde söylemiş.bir dinleyin derim.
Onun coverı da mevcut, merak etme :) Farklı bir havası var. Kötü diyemem; ancak orijinaline hiçbir şeyi değiştirmem. Söyleyişinde ruh yok bir kere bunda :) Ayrıca ilgilenenler için: Dream Theater, Pink Floyd parçalarından oluşan, Dark Side of the Moon (PF'nin aynı addaki albümünden farklı içeriğe sahip) adlı bir albüm çıkardı bu sene. Cover değil, bire bir çalmışlar. Bilmeyenlere dinletsek, DT'nin çaldığını anlamayabilir bile :) Tabii eskilere yediremeyecek kadar da bariz fark var (Biz yemeyiz mesela :P). Yine de öneririm.
Konudan uzaklaştık bu sırada; ama bilgi içerikli oldu en azından :) _SeSSiz_Dj_, kusura bakmazsın umarım :) |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|