AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 Kalite
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

Avaris
Yönetici

Turkey
İleti 1976

İletim - 12/07/2006 :  15:35:06  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Eski mesajların silinmesi ne işinize yarayacak ben çözemedim. Forum sistemi zaten güncel mesajları en üste koyuyor. Yani eski, ilgi görmemiş mesajlar epey gerilerde kalacaktır. Normalde karşılaşmazsınız bile. Eski ve kilitli konular da zaten dönem dönem siliniyor.

Üyelik silinmesi de benzer şekilde. Kim ne zaman uğramış, kaç mesaj atmış kime ne? Niye silelim birini durduk yerde? Benim tonla forumda üyeliğim vardır. Ama çoğuna işim düşmedikçe uğradığım bile olmuyor. Belki 2 ay, belki daha fazla açmıyorum. Şimdi böyle bir sistem olsa, durup durup tekrar mı üye olmam gereksin benim? Neden?

Deniz Turgut
Yazar
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 12/07/2006 :  15:49:33  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Geçen hafta Serbest Bölüm'deki kilitlenmiş eski konuları sildik. Bu da 2 günlük bir zamanımızı aldı. Halen bile kilitli konular kalmış olabilir. Yani çok da kolay bir iş değil temizlik yapmak. Özellikle Knight Online bölümünde yapılacak bir temizlik, tahminen 4-5 günümüzü alır. Ancak yine de uygun oldukça temizlik yapmaya çalışıyoruz.

Oyunlar hakkında fazla konu açılmamasının en büyük nedeni, Knight Online. Millet oyuna o kadar kaptırdı ki kendini, onun dışında oyun oynamaz oldu. Yani Knight Online, hayat offline çok da yanlış bir tanımlama değil. Bu nedenle de yapabileceğimiz pek bir şey yok.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021

İletim - 12/07/2006 :  16:35:32  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
krondor hocam çok doğru söylemişin herkes knight online ye kaptırdı kendini(allahtan ben kaptırmadım).
avaris hocam ben sadece sayfa sayısı fazla olmasın diye söyledim msj atılmayan konularda silinsin diye.tabi bu işlemin zor olduğunu biliyorum.bu işlem saatlrinizi hatta günlerinizi alıyor.sizinde özel bi hayatınız var.ama benimki sadece bi düşünceydi.

Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...

İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete.
Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte...
Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken...
Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.

william shakespeare
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000