|
| Yazar |
Konu  |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 14/07/2006 : 17:40:07
|
DER MEDH-İ BÂZİGER-İ DİLPESEND-İ ZİNİDİNE ZİDANE
ÂFERİN EY FÎFANIN BÂZİGER-İ GÜZİDESİ ARŞA AS ŞİMDENGERÜ KRAMPON-I DERÎDENİ
PEK ÂKİLDİR TAKTİĞİ VÜ MAKTİĞİ NEYLER OL NİGÂH-I TÎĞİNİ RAKİBE ÇEKME SEN BİR DAHİ
SER FİRÂZ ETTİN LİVÂÜ’L ARABI EHL-İ CEZÂYİRİ KÂFİRE GÖSTERDİN EL-HAKK NEYMİŞ DARBE-İ ZİNEDİNİ
ZÎR-İ PÂYINDA NOLA EZİLSE GER SEG-İ MATERAZZİ BİR KAFÂ ATDIN Kİ HOŞNÛD EYLEDİN PEYGAMBERİ
EYLEDİN BİR ATAKLA BERBÂD DEFANS-I DÜŞMENİ TİM-İ İTALYAN GERÇİ ETTEN DİVÂR EYLEDİ ÇEVRENİ
OL PELE-Yİ ZENGİ SANMA GÖRİCEK ŞOL PELENGİ DİTREDİ BUFFON ELİNDE DOLANDI MUHKEM ELDİVENİ
OL KADAR EYLEDİ GOL PÂYIN KİM PANİĞİYLE ANIN LEĞEN-İ GÜŞÂDE DÖNDÜ KAL’Â-YI SAHT-I İTALYAÎ
KARŞU DURMAZ SANA ŞİMDEN SONRA BU OYUN İLE RAKİBİN GER MARADUNA OLSA SERÂSER BÂZİGERİ
BÖYLE ÂGÂZ EYLESİN ŞİMDENGERÜ ELKÂBINA GÛŞE MÛŞE YAZARI GASTE-İ FİRENGİ-İ PARİSSİENİ
AFTÂB-I KAVM-I ŞARK SAHİP-HONOUR-I İST Ü WEST BÂZİGER-İ NÂMVER GOL-ATÂN-I MUHÂCİRİ
SAHÂ-YI YEŞÎLİN HEHEY DİL-ÇELEN KADEM ZENÂNI HÜZNÜ TÂ SİTEM-DÎDE ECDÂDINDAN YÂDİGARİ
NAKD-İ VAKT-İ KLÜBLER SERMÂYE-İ AVRUPA, DEST –GİR-İ GÖÇMENÂN KÂM BAHŞ-I SERVERİ
ŞÂH-I VÂLÂ-RÜTBE ZİZO CÂN KİM ÇEMEN-İ BERLİN GÖRMEMİŞDİR BÖYLE BİR TOPÇU-YI CENGÂVERİ
EY ZİDÂN-I STÂD-ÂRÂ KİM YAKIŞIR OLSA GER RONALDİNHO *****İ İNGİLİZLER ÇÂKERİ
ÂCİZİM HAK ÜZRE SİTÂYİŞE SENİ KİM BENİM ÂLEM-İ SİYPORUN ALLÂME-İ DÂNİŞVERİ
BAŞLA ŞİMDEN SONRA HARÇİNÂ DUÂ-YI ZİDÂNEYE BİR DUÂ ET Kİ ÂMİN DESİN OL HOŞKADEM RİBBERY
HARÇÎN (Taha Ayar)
HABERTÜRK
|
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
|
|
HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108 |
İletim - 14/07/2006 : 19:16:00
|
Bunun Türkçe meali yok mu? Şimdi Merula hocam olsaydı incelemesini yapardı bize :) |
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
M.Kemal ATATÜRK |
 |
|
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 15/07/2006 : 12:09:41
|
| ahbe hocam malesef yok.merulada tatilde.gelince söyleriz.çevirisini yapar :D |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
|
TheBodyGuard
Seçkin Üye

Turkey
İleti 675 |
İletim - 16/07/2006 : 01:05:39
|
Yaw ben bu şiirin kelimelerini telafuz edemiyorum daha :D
|
 |
|
|
Black_Falcon
Üye

Turkey
İleti 433 |
İletim - 16/07/2006 : 08:38:19
|
| arkadaslar fakat bu olayı cok buyuttuler adama kfr etmıs annesıne akrdeseıne laf solemıs o da yapcaını yapmıs bu kadar abartılmaz yane fransız oyun sıtelerınde oyunları war hani yandan gorunumlu oyunlar olur ya araba ile ates edersın camlara falan nese onun gıbı bısı yandan gorunum war kenardan italyan oyuncu gelıo sen zinedine zidane ile kafa atıosun olayı bence cok abarttılar haklı da olabılır haksızda olabılır italyan oyuncu hakaretını solemıo fakat zidane da ille bana anneme kardesıme kfr ettı dıo... kanıtlanana kadar bence yapılan tum yorumlar yalan bu kadar da abartmasınlar bır olayı |
 |
|
|
TheBodyGuard
Seçkin Üye

Turkey
İleti 675 |
İletim - 16/07/2006 : 11:07:56
|
| Bana kalırsa bu kafa atma olayında zidane nin pek bi suçu yok ben kendimi bildim bileli futbolla ilgileniyorum ve zidanenin de kişiliğini az çok biliyorum yani durup dururken kafa atacak bi adam değil kim bilir materazzi ne söyledi de kafa attı zaten adamın son maçı ortada çok büyük bir küfür olmasa zidane bu hareketi yapmazdı... |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|