AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Zidane İçin Şiir Bile Yazıldı :D
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

TheBodyGuard
Seçkin Üye

Turkey
İleti 675

İletim - 17/07/2006 :  01:20:00  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
hepsi güzel ama son 2 si daha bi hoşuma gitti...
Sayfanın En Üstüne Git

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 17/07/2006 :  01:23:40  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Hocam ayıptır.Dalga geçmeyelim.Adamın annesine küfür etmiş.Nefsi olan adam Zidane'nin yaptığını yapardı.Zidane'yi tanırız.Adam kendi ağzıyla(Matterazi)itiraf etti.En azından bu adamla dalga geçmeyelim.Ne özelliği var diyeceksiniz doğal olarak.Yıllardır saygısıyla,tekniğiyle ve başarılarıyla gündeme geldi de ondan.

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git

TheBodyGuard
Seçkin Üye

Turkey
İleti 675

İletim - 17/07/2006 :  01:26:50  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yok hocam bende senin gibi düşünüyorum zaten yukarıda da belirttim sadece bu oyun falan ilginç geldi dalga geçtiğimden değil...
Sayfanın En Üstüne Git

Kyoshi
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1475

İletim - 17/07/2006 :  01:52:00  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Tabii ki ben de Zidane ı centilmenlğiyle tanırdım..Bu olayda da yüksek tahrik olduğu için Zidane ı haklı buluyorum.. Ama bunlar değişik geldi paylaşmak istedim..

Hoca_Gaffur reloaded.

Sayfanın En Üstüne Git

Black_Falcon
Üye

Turkey
İleti 433

İletim - 18/07/2006 :  09:18:06  Bilgileri Göster  Black_Falcon'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaslar dedım yukardakı ıletımde de bu konu cok abartılıyor sıırınden oyununa ne demek bır futbol hatası neler yasandığını gorup yapılmaması tarafına gideceımıze daha cok oyun cıkartıp sıır yazıolar bu ne demek ortalıı daha cok kızıstırıolar onlarda matterazinin zidana dedıı terorıst lafını konu alıp zidanın elıne bı sılah verıp oyun yapsalar olur mu bu ne demek olay yatıstırılıp ulke futbolcuları arasındakı olay ufaltılacaı yerde daha cok buyutuolar sızde bunları reklam verıp yayılmasına lutfen yardımcı olmayın
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000