Hocam ayıptır.Dalga geçmeyelim.Adamın annesine küfür etmiş.Nefsi olan adam Zidane'nin yaptığını yapardı.Zidane'yi tanırız.Adam kendi ağzıyla(Matterazi)itiraf etti.En azından bu adamla dalga geçmeyelim.Ne özelliği var diyeceksiniz doğal olarak.Yıllardır saygısıyla,tekniğiyle ve başarılarıyla gündeme geldi de ondan.
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Tabii ki ben de Zidane ı centilmenlğiyle tanırdım..Bu olayda da yüksek tahrik olduğu için Zidane ı haklı buluyorum.. Ama bunlar değişik geldi paylaşmak istedim..
arkadaslar dedım yukardakı ıletımde de bu konu cok abartılıyor sıırınden oyununa ne demek bır futbol hatası neler yasandığını gorup yapılmaması tarafına gideceımıze daha cok oyun cıkartıp sıır yazıolar bu ne demek ortalıı daha cok kızıstırıolar onlarda matterazinin zidana dedıı terorıst lafını konu alıp zidanın elıne bı sılah verıp oyun yapsalar olur mu bu ne demek olay yatıstırılıp ulke futbolcuları arasındakı olay ufaltılacaı yerde daha cok buyutuolar sızde bunları reklam verıp yayılmasına lutfen yardımcı olmayın