|
| Yazar |
Konu  |
|
R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419 |
İletim - 15/07/2006 : 20:29:59
|
Evet bildiğiniz gibi(veya bilmediğiniz gibi) son haftalarda İtalya bu skandalla çalkalandı.Juve, Fiorentina, Lazio 2.lige düştü ve Juve'nin son iki senedeki şampiyonlukları silindi.Milan da 1.ligde kaldı ama Avrupa Kupaları'na katılamayacak.Juve -30, Lazio -7, Fiorentina -12, Milan da -15 puandan başlayacaklar.
Sizce adil miydi kararlar ? |
Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni Üstünde, çubuklu, formalar vardı Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı. Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi .. Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki, Her yolun, sonunda, ölüm olsa da, Sevenleri kimse ayıramaz ki !! |
|
|
Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905 |
İletim - 16/07/2006 : 00:24:02
|
| Milan'a hafif gelmiş onunda 2.lige düşürülmesini beklerdim..Avrupada desteklediğim takımlardan biride Juventus'tu..Ama üzüldüm diyemeyeceğim,madem böyle bir işe karışmışlar iyi olmuş..Ahh birazda Türkiye'de olsa şöyle cezalar.. |
 |
|
|
TheBodyGuard
Seçkin Üye

Turkey
İleti 675 |
İletim - 16/07/2006 : 01:00:36
|
| Bence verilen cezalar adil...Herkes işlediği suçun cezasını bulmalı...Ama Tony arkadaşımızın dediği gibi milanın cezasını biraz hafif kaçmış bence de milan serie B de mücadele etmeliydi... |
 |
|
|
wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359 |
İletim - 16/07/2006 : 01:25:24
|
böyle birşey türkiyede olsa kıyamet kopardı ya şimdiden başkanlarla futbol federasyonu ağız dalaşına girerken böyle bir karar alınması nasıl olurdu düşünemiyorum
bu arada dikkat ettiniz mi italyan futbol federasyonun kararına karşı gelemediler elbet itiraz edeceklerdir ki formalite icabı orada nasıl bir otorite kurmuş olmalı ki italyan futbol federasyonu....... |
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir |
 |
|
|
Black_Falcon
Üye

Turkey
İleti 433 |
İletim - 16/07/2006 : 08:48:10
|
| fakat arkadaslar bu takımlar ne kadar 2lıge dusurulsede bırkac sene sonra tekrar yukselecekler pekı bu olayın ıcınde olan mılan niye dusurulmedı bence dusurulme dısında bellı sure zorunlu 2ncı lıgde kalma cezasıda vermelıydıler yaptıkları cok buyuk bır sıke gercekten bolelerı futbolu kırletıooo... |
 |
|
|
HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108 |
İletim - 16/07/2006 : 12:30:33
|
Milan'ın da Şampiyonlar Ligine katılma hakkını elinden aldılar.Bu demek oluyor ki Milan bu sene kasasını dolduramayacak.Ancak yine de Milan gibi büyük bir kulübe dokunmaz bu ceza.Tabi bu cezalar takımların şike sıkandalına hangi oranda karıştıklarıyla da ilintili. Bence cezalar gayet uygun.Ceza dediğin caydırıcı olmalı ki aynı olaylar bir daha yaşanmasın.Böylece şike yapmaya kalkışacakların da gözü korkutulmuş oldu.Sanırım uzunca bir süre kimse cesaret edemez buna. |
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
M.Kemal ATATÜRK |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|