|
Yazar |
Konu  |
Geforce
Üye

Turkey
İleti 580 |
İletim - 16/07/2006 : 07:30:22
|
Arkadaşlar,bem Medal of Honor:Pacific Assault'un ilkl bölümünde takıldım.Karaya çıktıktan sonra tahtaların arasına sığınıyoruz.Biraz sonra nerde olursak olalım bir bomba patlıyor ve olüyoruz.Sonra da eğitim bölümüne geçiliyor ne yapacağım bir yardım edin??    |
...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...
Mustafa Kemal ATATÜRK
Orada yakında bir Deniz var!
Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?
"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."
(: |
|
scorpionfa
Seçkin Üye

Turkey
İleti 585 |
|
Geforce
Üye

Turkey
İleti 580 |
İletim - 16/07/2006 : 13:02:38
|
Eğitim bölümünden sonra öbür bölüme geçmiyor? |
...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...
Mustafa Kemal ATATÜRK
Orada yakında bir Deniz var!
Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?
"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."
(: |
 |
|
EvolvE 2000
Üye

Turkey
İleti 82 |
İletim - 17/07/2006 : 23:58:00
|
Ha ha biz de yuttuk oğlum adam gibi oynayın şu oyunları yaa |
 |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 18/07/2006 : 00:02:04
|
Konu hakkında bilgin yoksa cevap yazma lütfen. |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
elemental
Üye

Turkey
İleti 230 |
İletim - 18/07/2006 : 02:12:41
|
ewet arkadaşlar bende o oyunda oyle bı afalladım ama sonradan anladım o patlamadan sonra devam ettıgını ve de ondan sonrada traınıng bolumunden sonra normal bı sekılde devam edıyo... |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|