Sorduğun soruyu tam olarak anlamadım sanırım biraz geniş çaplı bi soru olmuş basketbol hakkındaki düşüncem;çok fazla ilgi duymadığım ve fazla sevmediğim bir spor dalı... Umarım soruyu yanlış cevaplamamışımdır :D
benımde sahsen en sevdiim spordur ovunmek gıbı olmasın fakat cok iyi oynarım gecek potaya asılabılıorum yasımda 15 tek elle asılabılıorum her zmn okulumuzun kapalı spor salonunda 3 saat kadar basket oynuorum cok sewdiim bir spor bence esıt surelerde oynanırsa basket futboldan daha yorucu cunku basket de durmadan bi o tarafa bir bu tarafa kosuluyor cok zevkli bir spor bence boy acısından cok ta faydası war byum 15 yasımda olmama ragmen 1.80 yani boyada faydası war sporların en guzelı dıorum(herkese gore olmayabılır Örn:TheBodyGuard :) ) Bunlar :D
Benim de en çok sevdiğim spor dalıdır basketbol,eskiden çok oynardım smaç olmasa da güzel spektaküler hareketler yapardım crossoverlarım da fena değildi hani:) artık zamanım olmadığı için oynayamıyorum olsada oynucak adam yok hepsi futbol oynuyor, üstelik sol omzumda da problem var zaten.:( Konu basketten açılmışken şu smacı da izlemekte fayda var,görüntüyle oynanmamaıştır.:) http://www.youtube.com/watch?v=MfIILTplwHw&mode=related&search=720%20dunk
abicim manyak bi video o vıdeo benım makınada da var super bı şey yanı bu arada soruyu da cevaplım barı ben basket oynarım severım ama tabı eglencesıne oynarım yanı ben futbol oynarım yanı ama basketbol macınımı ıslersın futbol macını mı ızlersın dıye bı soru olursa ben basket macını ızlerım ( tabı nba maçları olması şartıyla ) çunku gorsel acıdan super seyler oluyo