AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Formula 1
 formula 1
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

tolga1907
Üye

Turkey
İleti 293

İletim - 17/07/2006 :  18:08:41  Bilgileri Göster  tolga1907'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
evet formula 1 fransa gp'de geride kaldı.favoriniz kim?istanbul parka gidecek misiniz?kim ne olur?bunların cevaplarını almak istiyorum.

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 17/07/2006 :  20:32:16  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya montoya seneye nascarda yarışıcakmış yazık oldu benim favorimdi

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Sayfanın En Üstüne Git

R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419

İletim - 17/07/2006 :  21:46:24  Bilgileri Göster  R_Van Der VAARTTT'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Valla Schumacher yavaş yavaş geliyor söyleyeyim ... Ferrari'lerin performansı beni çok mutlu ediyor.

Montoya ise .. Kendini medyaya hırslı göstermek için saçmasapan şeyler yaptı, gider gazı kökler artık nascar'da, kazalar bekliyoruz kendisinden.Hırslı olmak aracı agresif kullanmak anlamına gelmez .. :)

Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni
Üstünde, çubuklu, formalar vardı
Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben
Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı.
Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi ..
Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki,
Her yolun, sonunda, ölüm olsa da,
Sevenleri kimse ayıramaz ki !!
Sayfanın En Üstüne Git

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1107

İletim - 17/07/2006 :  22:18:47  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Benim adamım Alonso.Gayet temkinli gidiyor.Birinci olmasa bile podyumda yer buluyor.Umarım bu sene de şampiyon olur.

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419

İletim - 30/07/2006 :  16:45:46  Bilgileri Göster  R_Van Der VAARTTT'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet, Almanya GP'si bitti ve sıralama Schumi, Massa, Raikkonen, Button, Alonso, Fisichella, Trulli, Klien şeklinde oldu.Renault'un ise neden çuvalladığı ortada, kanat kuralını ihlal ettiler, sonra hemen bozdular sistemi uyanıklar, yoksa hakemler ceza verecekti.11 puan kaldı Schumi ile Alonso arasında, Schumi tüm yarışları kazansa ve Alonso hepsinde 2.olsa(ki puan alabileceğinden bile şüpheleniyorum) da Schumi şampiyon olacak.

Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni
Üstünde, çubuklu, formalar vardı
Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben
Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı.
Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi ..
Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki,
Her yolun, sonunda, ölüm olsa da,
Sevenleri kimse ayıramaz ki !!
Sayfanın En Üstüne Git

_KibarCellad_
Üye

Ivory Coast
İleti 86

İletim - 01/08/2006 :  22:32:53  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
michelin kullanmaya devam etsin renault ilk 8 e giremiycek...alonso tutuyom ama kahroluyorum ya

_OutlaWs_
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000