|
| Yazar |
Konu  |
|
Artist
Üye

Turkey
İleti 338 |
|
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 20/07/2006 : 20:15:50
|
1.arslan,güçlü ve acımasız olduğu için. 2.kuşlar,dünyanın en özgür hayvanları olduğu için. 3.özgürlük,sonsuzluk. 4.bereket,korku ve karanlık. |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 20/07/2006 : 20:27:52
|
1 - kedi. hass000 benim bu hayvanlarla ilgili duygularımı yazmış. 2- kuşlar. cinsi farketmez hepsi asildir. kendilerine bakarlar. ve en çok kıskandığım yanları uçabilirler. 3- kuşların yaptığı şeyi denizde yapabildiğim için severim. deniz altı özgürlüktür , her istediğini yaparsın istediğin hareketleri yaparsın. bu yüzden yüzmekten çok dalarım 1 dakika kadar su altında kalıyorum çıkıp yine dalıyorum ama doymuyorum:( 4- dipsiz bir çukur,karanlık. ama içinde su bulunmasıyla bir kaynak |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 20/07/2006 : 21:59:20
|
1-en sevdiğiniz hayvan?neden ve hangi özellikleri sevmenize sebep? Cvp: Timsah.Nedeni ise,karada ve denizde rakibinin olmaması.Yavrularını o kocaman ağzında taşıması ise en sevdiğim özelliği. 2-en sevdiğiniz 2. hayvan?neden ve hangi özellikleri sevmenize sebep? Cvp: Aslan.Nedeni ise,Kral olması.Acımasız olması en sevdiğim özelliği 3-deniz hakkında ne düşünüyorsunuz?neden? Cvp:Rahatlık,ferahlık,özgrlük 4-kuyu hakkında ne düşünüyorsunuz?neden? Cvp:O coğrafyada ki suyun habercisi |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
|
fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515 |
İletim - 21/07/2006 : 12:01:41
|
1-en sevdiğiniz hayvan?neden ve hangi özellikleri sevmenize sebep? Köpek; Sevimli olurlar, eğlenceli olurlar, sizinle oynarlar, eniklerinin masum bakışları beni bitirir ve bütün stresimi alır götürürler uzaklara.
2-en sevdiğiniz 2. hayvan?neden ve hangi özellikleri sevmenize sebep? Muhabber kuşları; Bana alıştıktan sonra saatlerimi geçirebilirim bir de konuşuyorsa tadından yenmez valla.:)Vardı benim bir tane senkronize bir şekilde çıp çıp(çıp çıp ne demekse nerden öğrendiyse artık:)) ve babacık derdi ben biterdim hayvancağıza bu sebepten kuşları çok severim.
3-deniz hakkında ne düşünüyorsunuz?neden? Gündüzleri oldukça eğlenceli bir aktivite,gidersin yüzersin yüzemezsen ayaklarını sokarsın ondan haz alırsın:),kışın balık tutarsın güzel yani deniz, aa ama bak geceleri o garip karanlığı beni çok ürkütür.
4-kuyu hakkında ne düşünüyorsunuz?neden? Su kaynağı,için de ne olacağı bilinmez sudan başka(?)Gizemli,ayrıca Hz.Yusuf'da geliyor akılıma. |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|