|
| Yazar |
Konu  |
|
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 21/07/2006 : 13:54:39
|
1) Kuş. 2) Balık. (Hayvanlardan fazla hoşlanmam ancak her ikisine de farklı zaman dilimlerinde baktığımdan dolayı yazdım.) 3) Deniz.. Su, su mamülleri, havuz vs. gibi şeyler 8,5 yılımı yedi. İnsan uzun süre zevk için yüzmeyince, değerini dah iyi biliyor. 4) Kuyu.. Taştan yapılma, dikey oturtturulmuş tünelimsi. Karanlık? Aa.. :D |
be the change you wish to see in the world...
Mahatma Gandhi |
 |
|
|
sith_lord
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 21/07/2006 : 14:24:59
|
1-kedi çünkü çok tatlılar 2-kaplan çünkü çok yaramazlar=) 3-denizi çok severim ve yüzmeyi çok severim 4-sevmem canım niye seviim |
 |
|
|
Dreamwalker
Seçkin Üye

USA
İleti 257 |
İletim - 21/07/2006 : 14:30:34
|
1- En sevdigim hayvan en buyuk kedi olan kaplandir. Asilligi, gucu ve guzelligi yuzunden ilgimi cekmistir. Ac kaldiginda saldirmayacagi sey yoktur, insanda dahil. isterse ayi, isterse timsah isterse kucuk fil olsun pencesinden pek kurtulmaz. Yalnizligi secer genelde (erkekleri). Cok genis bir alana hukmederler. Ancak herseye ragmen desenleri ve renkleri (ozellikle beyaz bengal kaplani...) cok hosuma gider.
2- Penguen... Enerji sarfetmek niyeti ilede olsa paytak paytak yuruyuslerini cok severim. Hayatlarini buyuk bir parti misali yasayip, eglence ararlar bana gore. Ucamazlar ama cok guzel buz ve su sporu yaparlar :)
3- Sonsuzluk. Ucsuz bucaksiz gibi gozukmesi. Hayat kaynagi olmasi. Guzellik... Felaket. Kitalari yutabilecek kapasiteye sahip olmasi...
4- Yasam, umut. Oldugu yerlere yasam goturmesi... |
 |
|
|
Artist
Üye

Turkey
İleti 338 |
|
|
DharkjuNs
Seçkin Üye