arkadaşlar bn haçın önüne çiçek ve şişeyi koyup hayaletle konuştum. bu bölümden sonra oyun odamdan başladı.çantamdaki havlunun üstüne chloroform döktüm ama evde hiçbişi bulamadım bir de odanın birinde canavar sembolü olan bi duvar var ama yine bişi yapamadım.lütfen yardım edin...
HER NESİLDE BİR SEÇİLMİŞ VARDIR. TEK BAŞINA VAMPİRLERE, İBLİSLERE VE KARANLIK GÜÇLERE KARŞI SAVAŞACAKTIR. SON ‘SEÇİLMİŞ’ OLAN AVCININ ADI BUFFY.
neyse bu bölümü geçtim ama sonra gölde kayıkla ilerledim ama bi türlü içeri giremiyorum.o bekçi midir nedir o adamı da yanıma gelmedii için bayıltamıyom da.adam kaç kere kurşuna dizdi bni.neyse ki save lemiştim
HER NESİLDE BİR SEÇİLMİŞ VARDIR. TEK BAŞINA VAMPİRLERE, İBLİSLERE VE KARANLIK GÜÇLERE KARŞI SAVAŞACAKTIR. SON ‘SEÇİLMİŞ’ OLAN AVCININ ADI BUFFY.
tmm biz orayı da geçtik :D şimdi telgrafı gönderdik ve takıldık nolur yardıııııııım!!! lütfen halimize gülmeyin yoğun çalışmalar sonucu başardık onları ama bundan sonrası kaldı:D:D:D