AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Macera Oyunları Genel
 Loch Ness(acil bişi.oyunda kaç aydr ilerliemiorum)
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

iremmm
Üye

Turkey
İleti 7

İletim - 17/07/2006 :  19:48:55  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar bn haçın önüne çiçek ve şişeyi koyup hayaletle konuştum. bu bölümden sonra oyun odamdan başladı.çantamdaki havlunun üstüne chloroform döktüm ama evde hiçbişi bulamadım bir de odanın birinde canavar sembolü olan bi duvar var ama yine bişi yapamadım.lütfen yardım edin...

HER NESİLDE BİR SEÇİLMİŞ VARDIR. TEK BAŞINA VAMPİRLERE, İBLİSLERE VE KARANLIK GÜÇLERE KARŞI SAVAŞACAKTIR. SON ‘SEÇİLMİŞ’ OLAN AVCININ ADI BUFFY.

iremmm
Üye

Turkey
İleti 7

İletim - 18/07/2006 :  10:24:37  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya noolur biriniz yardım ediiiiiiinnn delircem!

HER NESİLDE BİR SEÇİLMİŞ VARDIR. TEK BAŞINA VAMPİRLERE, İBLİSLERE VE KARANLIK GÜÇLERE KARŞI SAVAŞACAKTIR. SON ‘SEÇİLMİŞ’ OLAN AVCININ ADI BUFFY.
Sayfanın En Üstüne Git

iremmm
Üye

Turkey
İleti 7

İletim - 18/07/2006 :  14:07:37  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
neyse bu bölümü geçtim ama sonra gölde kayıkla ilerledim ama bi türlü içeri giremiyorum.o bekçi midir nedir o adamı da yanıma gelmedii için bayıltamıyom da.adam kaç kere kurşuna dizdi bni.neyse ki save lemiştim

Sayfanın En Üstüne Git

iremmm
Üye

Turkey
İleti 7

İletim - 18/07/2006 :  20:44:43  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
tmm biz orayı da geçtik :D şimdi telgrafı gönderdik ve takıldık nolur yardıııııııım!!! lütfen halimize gülmeyin yoğun çalışmalar sonucu başardık onları ama bundan sonrası kaldı:D:D:D

Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 19/07/2006 :  01:59:54  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Sen oynamaya devam et en iyisi. Kendi başına geçebiliyorsun nasılsa :) Sanırım forumda da senin dışında bu oyunu oynayan yok :)

Ayrıca "siz" kimsiniz? :)

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

iremmm
Üye

Turkey
İleti 7

İletim - 19/07/2006 :  11:06:35  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
irem.ewet sürekli geçiyorum ama yine de takılıyorum.ki bu sefer yine sinirlerimi bozmaya başladı.

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000