AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Anelka'dan üzücü haber!!!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

мєятizм™
Üye

Turkey
İleti 509

İletim - 26/07/2006 :  02:44:39  Bilgileri Göster  мєятizм™'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Anelka geleceği zaman herkes "oo Anelka geliyor Fener coşar" demişlerdi.Ama pek öyle olmadı takımda zorla oynatılan bir oyuncu gibi adam hiç takmıyor takımı şampiyonluk gitmiş hiçte umurunda değil aldığı paraya bakıyor ne de olsa
Kalması hata olur bence iyi bir teklif gelirse satsın gitsin Fb kulübü

*CK
Sayfanın En Üstüne Git

yalcinaltunc
Üye

Turkey
İleti 3

İletim - 29/07/2006 :  20:38:45  Bilgileri Göster  yalcinaltunc'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
fenerbahçeli olaraktan anelkanın gitmesi bence iyi oldu çümkü boş kaleye gol atamıyo tamam kaleciyi çalımlıyo ama gol atamıyo

YALÇIN
Sayfanın En Üstüne Git

R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419

İletim - 29/07/2006 :  20:44:47  Bilgileri Göster  R_Van Der VAARTTT'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ya çok yüzeysel yaklaşmışsın olaya, o zaman boş kaleye gol atamayan herkes gitsin takımlarından.Anelka çok yetenekli bir oyuncuydu, ama Fener'de dişe dokunur hiçbir şey yapmadı veya beklentileri karşılayamadı.En azından bir İngiliz kulübüne satarlar, Anelka'dan da cacık olmaz bence bu saatten sonra.Kariyerinin sonlarına doğru biraz öne çıkabilir bence.

Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni
Üstünde, çubuklu, formalar vardı
Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben
Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı.
Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi ..
Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki,
Her yolun, sonunda, ölüm olsa da,
Sevenleri kimse ayıramaz ki !!
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla