|
| Yazar |
Konu  |
|
мєятizм™
Üye

Turkey
İleti 509 |
İletim - 26/07/2006 : 02:44:39
|
Anelka geleceği zaman herkes "oo Anelka geliyor Fener coşar" demişlerdi.Ama pek öyle olmadı takımda zorla oynatılan bir oyuncu gibi adam hiç takmıyor takımı şampiyonluk gitmiş hiçte umurunda değil aldığı paraya bakıyor ne de olsa Kalması hata olur bence iyi bir teklif gelirse satsın gitsin Fb kulübü |
*CK |
 |
|
|
yalcinaltunc
Üye

Turkey
İleti 3 |
İletim - 29/07/2006 : 20:38:45
|
fenerbahçeli olaraktan anelkanın gitmesi bence iyi oldu çümkü boş kaleye gol atamıyo tamam kaleciyi çalımlıyo ama gol atamıyo
|
YALÇIN |
 |
|
|
R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419 |
İletim - 29/07/2006 : 20:44:47
|
| Ya çok yüzeysel yaklaşmışsın olaya, o zaman boş kaleye gol atamayan herkes gitsin takımlarından.Anelka çok yetenekli bir oyuncuydu, ama Fener'de dişe dokunur hiçbir şey yapmadı veya beklentileri karşılayamadı.En azından bir İngiliz kulübüne satarlar, Anelka'dan da cacık olmaz bence bu saatten sonra.Kariyerinin sonlarına doğru biraz öne çıkabilir bence. |
Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni Üstünde, çubuklu, formalar vardı Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı. Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi .. Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki, Her yolun, sonunda, ölüm olsa da, Sevenleri kimse ayıramaz ki !! |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|