|
Yazar |
Konu |
wolverine
Seçkin Üye
Turkey
İleti 1359 |
İletim - 17/07/2006 : 21:53:41
|
ya dostlar bir projem var tarih ile ilgili bunun için bana osmanlı devletinde ki hükümdarların resmi olabilir savaş alanında çizilmiş resimler olabilir resim gerekiyor biliyorsanız bunları bulabileceğim site lütfen söyleyin |
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir |
|
fatih52
Seçkin Üye
Turkey
İleti 1515 |
|
R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye
Turkey
İleti 419 |
İletim - 17/07/2006 : 22:16:19
|
Burda olması lazım :)
http://k.1asphost.com/citiroglu/bizimkiler/forum/forum_posts.asp?TID=160&get=last |
Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni Üstünde, çubuklu, formalar vardı Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı. Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi .. Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki, Her yolun, sonunda, ölüm olsa da, Sevenleri kimse ayıramaz ki !! |
|
|
Kyoshi
Seçkin Üye
Turkey
İleti 1475 |
İletim - 17/07/2006 : 22:36:41
|
alıntı: fatih52 tarafından yazılan:
Site değil de şöyle güzel bir resmi senle paylaşmak isterim 2.Mehmed'in resmi, http://www.resimload.com/141003/TgA_fatihsm.jpg
Resim süper.. |
Hoca_Gaffur reloaded.
|
|
wolverine
Seçkin Üye
Turkey
İleti 1359 |
İletim - 17/07/2006 : 23:24:00
|
fatih52 resim karşısında şok oldum baya etkilendim ya saolasın
r_vandervaarttt çok saol sende padişah resimlerini halletim sayende böyle bildiğiniz fatih52 ninki gibi resimler varsa koyabilirmisiniz |
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir |
|
|
batuhanus
Seçkin Üye
Turkey
İleti 1055 |
|
Konu |
|
|
|
|