AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Age of Empires & Age of Mythology
 Age of Empires 2'ye Benzer Oyun Tavsiyesi
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

irfansolak
Üye

Turkey
İleti 13

İletim - 18/07/2006 :  13:49:12  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar AEO 2 ye benzer oyun sizce hangisi??

elemental
Üye

Turkey
İleti 230

İletim - 18/07/2006 :  14:31:00  Bilgileri Göster  elemental'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
oyu alıncanda ondan mı soruyosun yoksa oylesıne mı aoe 3 cıktı alıcaksan onu al derım yanı ( tabı cıkalı yıllar oldu ama ) butun stratejı oyunları zaten hemen hemen bırbırıne benzıyo o yusden al grafıklerını begendıgını oyna derım ...
Sayfanın En Üstüne Git

irfansolak
Üye

Turkey
İleti 13

İletim - 18/07/2006 :  15:15:47  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
saol biliyorum ama AOE 3 bende var onu bitirdim 2 de bitirdim AEO 2 veya 3 e benzer oynu arıyorum (benzerlikleri gemi ev yaptırma asker yapma tarla ekme vs.)
Sayfanın En Üstüne Git

elemental
Üye

Turkey
İleti 230

İletim - 18/07/2006 :  15:18:49  Bilgileri Göster  elemental'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
cossacks 2 var çok güzel bir oyundur aynı tarlalar asker yapma seylerı falan var ben oynuyorum al bence hatta sonra senın ınternetten kapısırız zaten su anda da polonyalılarla bı savaş içindeyiz...
Sayfanın En Üstüne Git

ayberq
Üye

Turkey
İleti 18

İletim - 18/07/2006 :  16:18:42  Bilgileri Göster  ayberq'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
biraz eski ama süper bir oyun stronghold cruseder
Sayfanın En Üstüne Git

elemental
Üye

Turkey
İleti 230

İletim - 18/07/2006 :  17:23:47  Bilgileri Göster  elemental'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ayberq onun yerıne onun yenısı olan ama yınede oda eskı ama stronghold 2 var hanı ama o aoe dan farklı yanı bıraz daha oynayışı farklı arkadaş aoe gıbı bı oyun ıstıyo ...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000