arkadaslar biliorum biras gec olcak ama bu oyunu henuz yeniele gecrdim:) ama takıldıım yerler oluo.yardımkonularını okudum ama daha detaylı bilgiye ihtıyacım var.oynayan arkadaslardan yardım gelirse svnrm.hatrlarsanıs eger ilk bolumlerde karga adam vardı.ben daha oradayım ve gecemıyorum.acill yardım plssss..
Çukurları geçip köprüye ulaşın ve karga adamla karşılaşın. Öldürmek için üstünden zıplayıp vurmalısınız. Yukarı kaçınca geldiğimiz kapının yanındaki çıkıntıdan yukarı çıkın. Duvara dik yürüyüp zıplarsanız yukarı çıkarsınız. Yürüyüp sütuna tutunun. Karga adamı yukarı kaçırıp karşıdaki zemine yürüyün. Arkanızı dönüp yine duvarda yürüyün ve yukarı çıkıp sütunu geçin. Karga adamı öldürüp duvardaki düğmeyle kapıyı açın ve içeri girin. Platformda sağa yürüyüp bayraktan aşağı kayacağız. Aşağıdaki yaratıkları öldürün. Odanın ortasındaki taşlardan çıkın. Uçurum nedeniyle gidemediğimiz kısma gideceğiz. Karşıya yürüyüp çıkıntıdan tutunun ve ilerleyip uçurumu geçin. Çeşmelere geldiğimizde siyah kadının yok olduğuna şahit oluyoruz. Burası ilk portalımız. Ortadaki kuma girerek geçmişe gidin. Böylece “Recall”ımıza kavuşuyoruz. “R” tuşuna basılı tutarak zamanı geriye alabilirsiniz. Çıkışta kaydetmeyi unutmayın.