Merhaba hocam.Şöyle bilgi vereyim.The empress / mechanıcal tower/ past bölümündeyim.İlk girişteyim.Hani önceki bölümde görünmeyen bi canavar geliyo zamanı yavaşlatıp tepesine çıkıp öldürüyosun.Onu geçtim.Ondan sonra oyunu kaydediyosun zaten.Kayıttan sonra tahtanın ucuna gelip çarkı geçmeye çalışıyosun ve de geçiyosun.Buraya kadar okey.Geçtikten sonra oyun yavaşlıyor ve duvardan yaratık geliyo.Bi kapı kırıyo ondan sonra ben aşağı düşüp ölüyorum. Açıklayıcı bi bilgi olmuştur inşallah.Teşekkür ederim şimdiden iyi oyunlar.
bak arkadaşım ben sniper-- in arkadaşıyım prınce of persiayı onla beraber aldık.ben senin dediğin bölümü anladım heralde istersen sana ben yardım edeyim orada canavarın ayalarının arkasına geçip ayklarına kılıçla vuracan ama arkasına geçip vucan sakın onun önünden vurma burası çok önemli.Sonra o yere çömelecek sen çömeldiği anda üstüne atlayacan zamanı r ye basarak yavaşlatacan sonra vurvurabildiğin kadar. haaaaa ikinci birşey orada 2 canavar var ben sana öldürebileceğin canavarın bilgisini verdim.öbür canavar sa yani siyah renkteyse onda çok dikkatli olacan o ölmez tabana kuvvet kaçacan koşabildiğin kadar koş engel felan çıkarsa atla zıpla geç.Ama sen bana suya düşüyom dedin ben o bölümleri geçeli çok olduğu için tam hatırlayamıyorum.kusura bakma ama düşerken başka taraflarada bak zıplayabileceğin yerler vardır belki benim sana yardımım bu kadar inşallal sana yardımcı olabilmişimdir