AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Prince of Persia
 prince of persia warrior within
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

sniper--
Üye

Turkey
İleti 108

İletim - 28/07/2006 :  23:06:34  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşım senin olduğun yeri anlayamadım kusura bakma çünkü çarklar baya bir uzun çok bölüm var sana yardımcı olmaya çalışacağım
Sayfanın En Üstüne Git

ardaata
Üye

İleti 5

İletim - 31/07/2006 :  11:30:26  Bilgileri Göster  ardaata'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Merhaba hocam.Şöyle bilgi vereyim.The empress / mechanıcal tower/ past bölümündeyim.İlk girişteyim.Hani önceki bölümde görünmeyen bi canavar geliyo zamanı yavaşlatıp tepesine çıkıp öldürüyosun.Onu geçtim.Ondan sonra oyunu kaydediyosun zaten.Kayıttan sonra tahtanın ucuna gelip çarkı geçmeye çalışıyosun ve de geçiyosun.Buraya kadar okey.Geçtikten sonra oyun yavaşlıyor ve duvardan yaratık geliyo.Bi kapı kırıyo ondan sonra ben aşağı düşüp ölüyorum. Açıklayıcı bi bilgi olmuştur inşallah.Teşekkür ederim şimdiden iyi oyunlar.
Sayfanın En Üstüne Git

terminatör--
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 02/08/2006 :  22:55:30  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bak arkadaşım ben sniper-- in arkadaşıyım prınce of persiayı onla beraber aldık.ben senin dediğin bölümü anladım heralde istersen sana ben yardım edeyim orada canavarın ayalarının arkasına geçip ayklarına kılıçla vuracan ama arkasına geçip vucan sakın onun önünden vurma burası çok önemli.Sonra o yere çömelecek sen çömeldiği anda üstüne atlayacan zamanı r ye basarak yavaşlatacan sonra vurvurabildiğin kadar. haaaaa ikinci birşey orada 2 canavar var ben sana öldürebileceğin canavarın bilgisini verdim.öbür canavar sa yani siyah renkteyse onda çok dikkatli olacan o ölmez tabana kuvvet kaçacan koşabildiğin kadar koş engel felan çıkarsa atla zıpla geç.Ama sen bana suya düşüyom dedin ben o bölümleri geçeli çok olduğu için tam hatırlayamıyorum.kusura bakma ama düşerken başka taraflarada bak zıplayabileceğin yerler vardır belki benim sana yardımım bu kadar inşallal sana yardımcı olabilmişimdir
Sayfanın En Üstüne Git

ardaata
Üye

İleti 5

İletim - 03/08/2006 :  09:34:01  Bilgileri Göster  ardaata'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
İlgin için Teşekkürler hocam sağol.
Sayfanın En Üstüne Git

sniper--
Üye

Turkey
İleti 108

İletim - 03/08/2006 :  10:31:04  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ah bir de ben geçebilseydim şu bölümümü

bu arada internetten bitirilmiş save dosyaları buldum onları nereye koyacağım yani bu oyunu save dosyaları hangi klasörde saklanıyor
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.08 Snitz Forums 2000