AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor Oyunları
 CM - FM - TCM ve Diğer Menajerlik Oyunları
 mondragon çok yaşlı alternatif
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

iceberg987
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 21/07/2006 :  16:40:09  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
slm arkadaşlar benim bilgisayar çöktü ve formatlamam gerekti.yeniden başladım fm ye.benim kaleci kaizer chief teki rowen fernandes ti önceki oyunda.yeni başladığımda teklif götürdüm ve ardından liverpol yapıştı ve aldı.eski takımımı oluşturmak istiyordum yani.kalecim ve orta saha sağ kanat yok(mokoena yı önermeyin o şimdi real madrid te).önerilerinizi beklerim.oyuncular biraz ucuz olmalı malüm galatasaray ın menajeriyim.

burakkose
Üye

Turkey
İleti 55

İletim - 21/07/2006 :  20:02:55  Bilgileri Göster  burakkose'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
kaleci olarak galatasarayın yedek kalecisi olan aykut erçetini kullan ben denedim gayette güzel oynuo ama özellik olarak arıosan bilemem çünkü onun özellikleri o kadarda ii deil.hem aykutu oynatırsan mondragonu satıp yerine yeni bi yabancı alırsın bide fenerin u20 kalecisi akman peter cavit de ii ....

"Aşk dudaklarda kahkaha değil, gözlerdeki yaştır. Maksat sevgi uğrunda ölmek değil, uğrunda ölecek sevgili bulmaktır"

Sayfanın En Üstüne Git

iceberg987
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 21/07/2006 :  22:26:16  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
akman peter cavit hiç duymadım ama şimdi bakıyorum.ama afrikalı olması tercihim benim ya çünkü çok ucuz oluyorlar ve özellikleride iyi oluyor.ama bugün kalecei aramaktan canım çıktı.togo dan burkina fasoya kadar araştırdım yok ya 6.5 paundum var buarada idarelei harcamam lazım.
Sayfanın En Üstüne Git

R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419

İletim - 21/07/2006 :  23:43:12  Bilgileri Göster  R_Van Der VAARTTT'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Sinan Bolat ve Polat Keser'i al.Hem gençler, çabuk gelişiyorlar ve özellikleri de çok iyi.

Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni
Üstünde, çubuklu, formalar vardı
Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben
Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı.
Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi ..
Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki,
Her yolun, sonunda, ölüm olsa da,
Sevenleri kimse ayıramaz ki !!
Sayfanın En Üstüne Git

burakkose
Üye

Turkey
İleti 55

İletim - 22/07/2006 :  10:47:12  Bilgileri Göster  burakkose'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
he bide fm06 da mexico nun oyuncularının özellikleri cok ii bide onlara bak istersen

"Aşk dudaklarda kahkaha değil, gözlerdeki yaştır. Maksat sevgi uğrunda ölmek değil, uğrunda ölecek sevgili bulmaktır"

Sayfanın En Üstüne Git

iceberg987
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 22/07/2006 :  11:12:13  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
oyuncuları geliştirmeye vaktim yok.şampiyonlar liginde iş yapabilecek yaşı 25 in üzerinde olması lazım.ve ucuzlukta şart
polat keseri biliyorum ama çok gen ve özellikleri daha çok az.şampiyonlar liginde tutunamam onunla
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000