AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Max Payne
 max payne 2 nasıl?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

omersinan
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 02/12/2003 :  21:33:20  Bilgileri Göster  omersinan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
o sorun bir arkadaşımda daha çıkmıştı.bir daha yükledi geçti.sende dene
Sayfanın En Üstüne Git

gesen
Seçkin Üye

İleti 135

İletim - 03/12/2003 :  07:47:33  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ben oyunu o kadar da kötü bulmadım,
oyun oynamak için bilgisayarın başına oturuken eğer örneğin MOHAABoynayacaksam geriliyorum ve adrenalinim yükseliyor,
oysa MP2 oynayacaksam biliyorum ki çok da gerilmeden sakin sakin oynayabileceğim.
herkese selamlar.
Sayfanın En Üstüne Git

CeLLaT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 926

İletim - 13/12/2003 :  07:12:02  Bilgileri Göster  CeLLaT için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Senaryo bakımından çok zayıf bir oyun çok klişe çoooook.Grafikleri ve Bullet Time olayını geliştirmişler bi tek o güzel olmuş.Karşınıza çok sayıda adam gelince bullet time göstergenizin sarı olması ve bu esnada kurşun doldurma (reload) tuşuna basmanızla birlikte Max'in etrafında kabadayılar gibi bi tur dönerek ağır çekimde "Hayda Breh" çekmesi çok hoş olmuş.Bunun haricinde oyun vasat sırf diyalogları dinliyim de ingilizcemi ilerleteyim diye oyunu bitirdim desem yeridir.
Sayfanın En Üstüne Git

alper86
Üye

Turkey
İleti 12

İletim - 19/12/2003 :  15:11:25  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
millet max payne 2 kaç part'tan oluşuyor.3 tane idi çok kolay bitirdim.max payne 1 daha uzundu .ben mi yanlış hatırlıyorum?
Sayfanın En Üstüne Git

HASSOOO
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 19/12/2003 :  22:38:37  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Rappier tarafından yazılan:

Oyunu beğenmedim, ben zaten bunun babasınıda sevmezdim )) 3 yıl bekledikten sonra belki adam gibi birşeyler çıkartmışlardı diye aldım tam bir hayal kırıklığıydı.....

Evet, benim de sülalesi ile pek iyi irtibatım olmadı. Her ne kadar oynasak da ilkini, gözüm tutmamıştı. Hele ikincisi felaket... "Enter The Matrix" dururken ne diye zaman harcadım ona bilmem. Kesinlikle ama kesinlikle oynanabilecek bir şey değil o oyun. Matrix bana göre Max amcanın tarzında bir oyun ve onu ona-yirmiye katlar...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000