|
Yazar |
Konu  |
mahur gözlüm
Üye

Turkey
İleti 3 |
İletim - 24/07/2006 : 17:56:29
|
herkes kendi yazdığı veya hoşuna gittiği bir şiiri buraya aktarsın(eğer isterseniz)benden bi kaç şiir size
şiirlerinizi bekliyorum |
ağlama sebebim olma gayrı ağlama olamam senden ayrı ağlama sil gözünün yaşını ey MAHUR GÖZLÜM!!
!!!beNi kayBetMeyi seÇenİ beN kaZnmAk içiN uğrAşmAm!!
şafak sönmaz--ağlama gülay--ellerini çekip benden |
|
mahur gözlüm
Üye

Turkey
İleti 3 |
İletim - 24/07/2006 : 17:58:48
|
Çocukça
Neden çocukçadavrandık Gerçekçi olmadık. Bizmi yalan söyledik, yoksa kelimelermi. Bilirsin gözler yalan söylemez. Dilinde kullandığın, sözler kadar. Hep sakladım senden, Sırf seni seviyorum diye. Yazılar yazdım karşı apartmanın duvarlarına Oysa ben bukadar gerçekçi olmamıştım. Ben kelimeleri değiştirdim.ardındanda sen beni, Yazamadım, anlatanadım seni kelimelerde. Bozuk bir alfabe kullandım sözlerimde SENİ SEVİYORUM diye.............
|
ağlama sebebim olma gayrı ağlama olamam senden ayrı ağlama sil gözünün yaşını ey MAHUR GÖZLÜM!!
 |
|
mahur gözlüm
Üye

Turkey
İleti 3 |
İletim - 24/07/2006 : 18:01:19
|
yarım kalmış şiirlerim
Yarım kalmış şiirlerim gibiyim sensiz Hep bir şeyler eksik benliğimde Kocaman bir boşluk yüreğimde Gecenin karanlığında gördüğüm Hayalinle avunuyorum günlerce Bilemem kaçıncı sensiz gece Kaçıncı gözyaşı döküşüm Kaçıncı isyanım sensizliğe……… Kömür karası gözlerini her düşünüşümde Bilemem kaçıncı ürperişim oluyor sensizliğin en derininde Seni görememek yıkıyor beni Bebek yüzüne dokunamamak Omzunda yatıp uyuyamamak Gel bir tanem gel de; Sensiz veda etmesin bu can bu hayata Gel de dokunsun ellerim ellerine Yok olsun yüreğim yüreğinde Sensizliğin en derininde Seni bekliyorum Ve ,,,,, ÇOOK SEVİYORUM!!!!!!!
|
 |
|
mahur gözlüm
Üye

Turkey
İleti 3 |
İletim - 24/07/2006 : 18:04:22
|
Uykuların kaçar geceleri Bir türlü sabah olmayı bilmez Dikilir gözlerin tavanda bir noktaya Deli eden bir uğultudur başlar kulaklarında Ne çarşaf halden anlar, ne yastık Girmez pencerelerden beklediğin aydınlık Kapanır yatağına çaresizliğine ağlarsın Onun unutamadığın hayali Sigaradan derin bir nefes çekmişçesine dolar içine Sevmek ne imiş bir gün anlarsın Bir gün anlarsın aslında her şeyin boş olduğunu Şerefin, faziletin, iyiliğin, güzelliğin Gün gelir de sesini bir kerecik duymak için Vurursun başını soğuk taş duvarlara Büyür gitgide incinmişliğin, kırılmışlığın Duyarsın Ta derinden acısını çaresiz kalmışlığın Sevmek ne imiş bir gün anlarsın Bir gün anlarsın ne işe yaradığını ellerinin Niçin yaratıldığını Bu iğrenç dünyaya neden geldiğini Uzun uzun seyredersin de aynalarda güzelliğini Boşuna geçip giden yıllarına yanarsın Dolar gözlerin için burkulur Sevmek ne imiş bir gün anlarsın Bir gün anlarsın tadını sevilen dudakların Sevilen gözlerin erişilmezliğini O hiç beklenmeyen saat geldi mi Düşer saçların önüne ama bembeyaz Uzanır gökyüzüne ellerin Ama çaresiz Ama yorgun Ama bitkin Bir zaman geçmiş günlerin uykusuna dalarsın Sonra dizilir birbiri ardınca gerçekler acı Sevmek ne imiş bir gün anlarsın Bir gün anlarsın hayal kurmayı Beklemeyi Ümit etmeyi Bir kirli gömlek gibi çıkarıp atasın gelir Bütün vücudunu saran o korkunç geceyi Lanet edersin yaşadığına Maziden ne kalmışsa yırtar atarsın O zaman bir çiçek büyür kabrimde kendiliğinden
Seni sevdiğimi bir gün anlarsın!!!!!!!!!!
|
 |
|
aybüke
Seçkin Üye

Turkey
İleti 223 |
İletim - 24/07/2006 : 18:28:05
|
bunu kültür ve sanat bölümünde yapsanız daha uygun olurdu. |
Out on the road there are fireflies circling. Deep in the woods, where the lost souls hide. Over the hill, there are men returning. Trying to find, some peace of mind.
Sleep my child... |
 |
|
XxHaYaLeTxX
Üye

Turkey
İleti 205 |
İletim - 24/07/2006 : 20:12:31
|
Katılıyorum çok doğru..! |
::::: Knight OnLine ::::: Server : Edana Nick : wwwAliGwww Level : 41 ::.. RaNGeR ..::
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|