AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Diğer Tartışmalar
 biraz da eleştirin..
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 26/07/2006 :  21:03:27  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
aybüke tarafından yazılan:

hep birileri şiir miir yazdı güzel dediniz,bundan daha ii bişey istiyorum sizden;eleştirin,beğenileriniz göğsümüzü kabartır sadece ama bundan iyisi war,yanlışlıklarımızı ve eksikliklerimizi bilmeliyiz di mi ama,bu benim yazdığım bi mektup,yazdıklarım tamamen kendi duygularım,eğer ii olmuşsa sahibine yollarım,kolay gelsin..

Öncelikle eline sağlık. İçinden gelenleri dökmüşsün yazıya tebrik ederim. Ama eklemek istediğim üç beş nokta var. Yazı hakkında yorum getirilebilir tabii ancak edebiyata giriş yapmış olduğun bu yazı tamamen senin dünyan, senin ürünün, senin çocuğun. Takip ettiğin akım çerçevesinde zaten kendi kurallarını kendin yaratacaksındır. Bizlerden sadece küçük düşünceler gelebilir ki buna katılıp katılmamak tamamen senin elindedir.

"Hep birileri şiir miir yazdı, güzel dediniz"
Bu kısım sert bir giriş olmuş onu da belirtmek isterim. Çok fazla genelleme yapmana gerek yok.

Son olarak da dikkatimi çekti herkes şiir demiş ama, bu daha çok "deneme" türüne örnek gibi.

Tekrardan eline sağlık...

Yazın arkadaşlar, elinize kâğıt kalem alın, yazın, aklınızdan ne geçiyorsa, duygularınız ne ise, yazmaya çalışın...

Yazdıkça kendinize birşeyler katacaksınızdır...

AMA, ne olursa olsun, yazım, imlâ ve dilbilgisi kurallarını göz ardı etmeyin. Noktalama işaretlerinden sonra bir boşluk bırakılması gibi.
Sayfanın En Üstüne Git

мєятizм™
Üye

Turkey
İleti 509

İletim - 27/07/2006 :  00:52:54  Bilgileri Göster  мєятizм™'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ne diyelim Allah sahibine bağışlasın mektubu ;)

*CK
Sayfanın En Üstüne Git

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 27/07/2006 :  16:03:34  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Emeğine sağlık iyi bir mektup olmuş. Bu arada sağda sol da yazarken sözcük değilde yazı dilini kullansan daha iyi olur bence. Hem alışkanlığını da edinirsin. Mesela "ii" yerine "iyi" gibi ifadeleri kullanırsan hem edebi hem de kulağa hoş gelme bakımından daha iyi bir yazı hazırlarsın. Edebiyattan çok anlamadığım için şimdilik sadece bu bulduklarımı söyleyebilirim. Onun dışında güzel bir yazı.
Sayfanın En Üstüne Git

L@yka
Üye

Turkey
İleti 4

İletim - 27/07/2006 :  22:29:46  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
yüreğine sağlık.....ii olmuş..biliyosunuz ki şiirler illa kafiyeli olacak diye bişey yok....şiirimsi bi mektup olmuş yani...ama önemli olan ulaşacak olan kişiye ileteceği mesajdır....onun beğenmesi ve anlaması daha önemli....nacizane fikrim.......
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 27/07/2006 :  22:46:00  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
L@yka tarafından yazılan:

biliyosunuz ki şiirler illa kafiyeli olacak diye bişey yok....şiirimsi bi mektup olmuş yani...

Kafiyeli olmadığından şiir değildir demedim zaten. Yazım stilinden ötürü...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000