|
Yazar |
Konu  |
мєятizм™
Üye

Turkey
İleti 509 |
İletim - 02/08/2006 : 02:53:36
|
Ayrı bir tartışma konusu yaratıyorum :) Şimdi sevgili arkadaşım Aybüke nin bu mektup türündeki yazısı gerçekten saf ve temiz duygularla yazılmış ona diyecek bir lafımız olamaz.Şimdi bir kızın bunları bana yazması şahsen benim hoşuma gider yani Aybüke büyük bir cesaret örneği göstermiş veya gösterecek kendisi bilir artık.Fakat bir erkek olarak bunları şu zamanda bir kıza yazmak oldukça zor çünkü böyle şeyler artık klasik oldu ben böyle birşey yazsam gönderme gibi işleme sokamam sadece içimi döktüğüm bir sayfa olarak kalır :( |
*CK |
 |
|
massera
Üye

Turkey
İleti 20 |
İletim - 08/08/2006 : 09:34:45
|
bence sen o mektubu yollama zavallının kalbi hassastır falan mazallah kötü şeyler olabilir |
 |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 08/08/2006 : 20:53:29
|
ehuehuehu çok komik. |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
aybüke
Seçkin Üye

Turkey
İleti 223 |
İletim - 14/08/2006 : 12:30:37
|
mektubu yollamadan söyledim,kalbi hassastır die değil tabi, yanlışlıkla oldu |
Out on the road there are fireflies circling. Deep in the woods, where the lost souls hide. Over the hill, there are men returning. Trying to find, some peace of mind.
Sleep my child... |
 |
|
kiraz758
Üye

Turkey
İleti 22 |
İletim - 16/08/2006 : 16:58:38
|
gerçektende güzel olmuş bende şiire ilgi duyarım ama senin kadar yetenekliş değilim şair olmayı düşündün mü |
akacak kan damarda durmaaazz........... |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|