|
| Yazar |
Konu  |
|
omersinan
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 27/07/2006 : 10:33:22
|
Arkadaşlar mesajım için özür dilerim. Normalde "lütfen bakın", "çok öenmli", "acil" gibi başlıklarla asla mesaj atmam..
Son zamanlarda forumlarda(özellikle çok sık takıldığım oyunsitelerinde) çok saçma konuların tartışıldığını farkettim(neyse bu konuya girmek istemiyorum)..
Amacım kesinlikle reklam yapmak değil.. Lütfen bakın:..
Link Silindi! |
|
|
fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515 |
İletim - 27/07/2006 : 10:39:42
|
| Görüntüleri kaldırabilecekler baksın. Dehşet verici.:S |
 |
|
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 27/07/2006 : 12:29:16
|
| bence yöneticilerimiz bu linki kaldırmalı.çünkü bu sitede bu görüntüleri kaldıramayacak kadar çok sayıda çocuk var. |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
|
HASS000
Seçkin Üye

İleti 306 |
İletim - 27/07/2006 : 14:26:32
|
| Gerçeklerden korkmayın. |
 |
|
|
spıder_ozii
Üye

Turkey
İleti 1141 |
İletim - 27/07/2006 : 14:51:07
|
alıntı: HASS000 tarafından yazılan:
Gerçeklerden korkmayın.
doğru
|
Yuh bukadar olur ancak bune rahatlılık eskiden bir yazı yazmıştım biri yorum yapmış ismini vermeyim şimdi adam iyice benle dalga geçmiş yetter bukadar. |
 |
|
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 27/07/2006 : 14:55:48
|
Gerçeklerden korkmakla ne alakası var bunun? Uzmanlar, çocuklarınıza şiddet içeren filmler izletmeyin derken, burada ölülerin resimlerini yayınlamamız ne kadar doğru olur? Hatırlarsan, daha önce hayvanların katledildiği bir video paylaşmıştık burada; ancak daha sonra Smeagol'un uyarısıyla linki sildik. Üstelik her türlü uyarımızı yaptığımız halde.
Paylaşılan bu tarz görüntüler, videolar ve siteler; içeriği ne kadar önemli olursa olsun, silinecektir. |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|