Justice For All benim tek yaptigim ve herseyi ile tek tek ilginendigim bir Warcraft III modifikasyonudur. Justice For All da amac karsi takimin Dragon Roost unu patlatmaktir. Tabi bu o kadar kolay degil. Once Hero nuzu gelirtirmeniz ve karsinizdada sizin gibi Hero lara karsi mucadele ederek ilerlemektir.
Su an Justice For All Version (3.7) var (3.8) inde cikmasina cok az bir sure kaldi. Su an toplam 19 [color=red]Clan Devils [/color]19 [color=green]Clan Reapers[/color] Hero, 107 item bulunmakta.
Oyuna 900 gold la baslaniyor ve isteyen -random komutu ile rastgele bir tane Hero ile basliyor ama yok ben Heromu sececem derseniz Altar lardan secebilirsiniz yanliz Hero lar 300 Gold. Yani Hero sunu secen adam oyuna 600 gold la basliyor. Hero nuzu begenmezseniz -rs konutu ile baska bir Hero ile degistirebilirsiniz.
Oyunda degisik olarak birde Commander var. Commander normal player item larini alamaz ve normal player larda Commander larin item larini alamazlar. Commander larida isteyen secebilir. Commander larda 4 Aura 1 tanede Holy Light skilli vardir. Armoru Fortified Armor dur ve Commander lar buyulerden 75% az hasar alirlar.
Su an harita iyi bir noktaya gelmis durumda artik sizlerin yardimlari ile dahada iyi olacagini umuyorum...