AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Spor Genel
 Spor Bölümü'nde Neden Sadece Futbol Konuşuluyor?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 19/08/2006 :  01:49:26  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Jonquil1, daha kaç tane üyelik açmayı planlıyorsun? Bu tavırlarına devam edersen bu üyeliğin de kilitlenecek çünkü. Geride kalmış tartışmaları tekrar gündeme getirmeyi kes artık lütfen.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

Jonquil1
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 20/08/2006 :  11:39:57  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya kilitlerseniz kiltlein ben oyunsitesi forumunu çok sewiodm.kaç kere kiltledniz ben gene üye oldm.yeter ya.yack mail adresim kalmadı.kiltlerseniz kiltlein yaa.
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 20/08/2006 :  15:30:50  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Haklıymış gibi bir de üste çıkmaya çalışma. Eski tartışmaları ne diye tekrar başlatmaya çalışıyorsun ki? Ya kurallara uyarsın, ya da olacaklara katlanırsın.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

Jonquil1
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 21/08/2006 :  10:52:22  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
benm amacm üste çıkmak deil.kaç kere kililtledniz kaç kere üye oldm ama başka mail aadresim kallmadı.kilitlein bunuda benm amacm üste çıkmak deil.size bir önerim oluck.ama kiltlicğiinizi biliyorumda konşuyorum.siz bu kiltlemeyi azaltırsanız sitenin hiti fazla olck.benm moderatör olduğum bir site vr.o siteye bile sewdiğimden bu siteyi söledm.reklam yasak tabi adresi veremiyorum.ama sizin mail adresinizi alıp adresi vericm.inanmakta zorluk çekiyosanız size söz ettğim site deil başka site siiz beni hala anlamamakta zorluk çekiyorsunuz.kiltlemekle bir yere varamazsınız gene üye olunur.ama ben beni kiltlersneiz.ben bida üye olmıcm olamamda mail adresim kalmadı.istiyosanız kiltleyin.
Sayfanın En Üstüne Git

XxHaYaLeTxX
Üye

Turkey
İleti 205

İletim - 21/08/2006 :  11:31:23  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
hiti daha fazla olması için üyelik kilitlememekmi gerekiyor ..? sen burda örneğin et küfürleri bizde sana aferin diyelim üyeliğin hala dursun forumun hiti artsın he bravo valla ne diyeyim

::::: Knight OnLine :::::
Server : Edana
Nick : wwwAliGwww
Level : 41
::.. RaNGeR ..::
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000