Görüşümü yazabilmem için her ayakkabı markasından birer tane sahip olmam gerekiyor. Şu an tek spor ayakkabım Kinetix'ten olduğu için yorum yapmam pek doğru olmaz :)
Bende Adidas ve Converse var. Converse günlük kullanım için çok ideal bunun yanında Adidas çok rahat. Bir de Nike almayı düşünüyorum çünkü spor ayakkabı klasmanında daha şık duruyor bence mühim buluşmalara uygun =)
En iyisi Nike bence.Zaten pazarın yarısından çoğu adamların elinde. Adidas iyi değil bence t-mac 4.5 aldım kalas gibi, hiç güzel değil.Nike Lebron 20-5-5 aldım çok iyi ayakkabı bayaa dayanıklı sadece çırtları bi süre sonra gevşiyor o kadar, şuan Nike air force var çok iyi ayakkabı oldukça da şık ve rahat öneririm.Puma'nın da F1 pilotları için tasarladığı bir ayakkabısını almıştım acayip rahattı o da çok güzel.
Nike den şaşmadım bu zamana kadar aldın mı uzun yıllar giyiyorsun.Özellikle basket ayakkabıları oldukça sağlam.Onun dışında Converse bende de var ama biz bez parçasına 100 ytl gibi bir para vermek ayrı bir konu :D fakat görünüşüyle klas bir ayakkabı,80 lerde falan modaymış şimdi yine kendini gösterdi..