|
| Yazar |
Konu  |
|
ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640 |
İletim - 03/08/2006 : 01:11:25
|
Çoğu sitelerde site yöneticisi ile üyeler arasında bazı konuşmalara tanık oluruz(OS dahil ). Bazı replikler buldum sizinle paylaşayım dedim... :))
Forum yoneticisi: Arkadasim bu konu daha once verilmisti. Forumu aramadan niye konu aciyorsun. user: arama emrim yoktu arayamadim ehuehueheu Forum yoneticisi: Banned !
user: Haci bak hele Forum yoneticisi: Evet user: Neşenin kepek sorunları son günlerde yeniden ortaya çıkmış sende bi el atsan diyorum ehueheuhu Forum yoneticisi: Banned !
user: Hocam actigim konuyu kilitlemissin ya Forum yoneticisi: ee user: Bizim bir arkadas icerde kalmis , ustune kilitlemissin konuyu, bi aç da cikiversin ehuehuehu Forum yoneticisi: Banned !
user: Haci program isteklerimizi burada mi yapiyoruz. Forum yoneticisi: evet user: O zaman siradaki program sevip de kavusamayanlara gitsin ehuehuehu Forum yoneticisi: Banned !
Forum yoneticisi: Arkadasim konuyla alakasiz basliklar acmayin demedik mi! user: Biz forumla alakasiz yoneticilere karisiyok mu ehueheuehu Forum yoneticisi: Banned !
User: Haci sen ne is yapiyon ? Forum yoneticisi: Bir Forumda ust duzey yoneticiyim. User: oldu
User: Bir zamanlar hor gorup de banladigin , repsiz ama gururlu bir user vardi ya Forum yoneticisi: ee ? User: Yok yani abi bani artik kaldir da foruma girelim diyiciydim
User: Abi forum yoneticisi forumda ne yapar? Forum yoneticisi: Yanlis yere acilmis konulari tasir, kurallara aykiri mesajlari siler vs.. User: Getir gotur isleri yani, hani ofislerde calisan ofisboylar gibi , baska bir deyisle forumboy da diyebilir miyiz? Forum yoneticisi: Banned !
Forum yoneticisi: Arkadasim bu konu daha once açılmıştı ! User: Konu çok fazla rağbet görünce bi tane de biz açalım dedik ehuehuehu Forum yoneticisi: Banned!
User: Hocam bi dakika bakar mısın ? Forum yoneticisi: Ne var lan üser User: Hocam windows bölümünde bir soru sormuştum.Kimse cevaplamamış.Çok acil hocam ya bi cevaplasan diyordum. Forum yoneticisi: Ben anlamaz windowzdan kurban User: ee iyi de sen windows bölümünde moderatorsun Forum yoneticisi: ha o mu? Admin bizin halaoğlu oli.Sağolsun bizi kırmadı, beni de moderator mu ne diyin, işte ondan şeyyettirdi User: Hönk !
User: Haci ben avatar olarak babamin resmini koysam olur mu? Forum yoneticisi: Bana ne kardesim ya , istersen git dedenin resmini koy! Hatta gel benim yerime sen yonetici ol, ben intihar etmeye gidiyom!
User: Haci bizim bi arkadas foruma uye oluyor.Hani kayit olurken referans yazilan bir bolum var ya Forum yoneticisi: ee? User: Oraya belediye meclisinde encumen uyesi olan dayimin ismini yazsam olur mu diye soruyor Forum yoneticisi: jilet verin lan banaaaaaaaa!!!! |
BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
|
|
|
elemental
Üye

Turkey
İleti 230 |
İletim - 03/08/2006 : 02:46:37
|
| abi manyak bı yazı cok gusel bu gusle yazın ıcın çok teşekkur ederız |
 |
|
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 03/08/2006 : 03:13:09
|
| Allah sabır versin ne diyim :)(: |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
|
Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905 |
İletim - 03/08/2006 : 09:21:50
|
| Ehehehe güzel..Sabah sabah iyi geldi :) |
 |
|
|
fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515 |
İletim - 03/08/2006 : 10:00:17
|
user: Haci program isteklerimizi burada mi yapiyoruz. Forum yoneticisi: evet user: O zaman siradaki program sevip de kavusamayanlara gitsin ehuehuehu Forum yoneticisi: Banned !
Bu çok güzeldi yaa.:)Hacı |
 |
|
|
perez
Üye

Turkey
İleti 81 |
İletim - 03/08/2006 : 17:50:26
|
[quote user: Haci program isteklerimizi burada mi yapiyoruz. Forum yoneticisi: evet user: O zaman siradaki program sevip de kavusamayanlara gitsin ehuehuehu Forum yoneticisi: Banned !
koptum eeuheuehueh
|
ultrAslan |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|