AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Total War
 Barbarian Invasion'ı nasıl bilirsiniz???
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

m.ozudogru
Üye

Turkey
İleti 61

İletim - 03/08/2006 :  10:45:19  Bilgileri Göster  m.ozudogru için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar bu nasıl bi oyun
rome:total war oynuyorum birkaç aydır..3-4 kez bitirdim oyunu..barbarian da total war ın tadını verirmi?

bişey daha sorcam bu ayrı bi oyun mu yuksa yüklerken bilgisayrada rome tatal war olması gerekiyor mu?

bu arada en son 11/11/2004 de girmişim buraya özlemişim buraları beaa
forumun ne demek olduğunu bu sayfalardan öğrenmiştim

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 03/08/2006 :  11:34:44  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bende 4 kere bitirdim rtw'yi yanlız barabarianı her ne kadar kendi bilg. olmamasına rağmen oynadımda savaş alanları daha iyi diyebilirimde şehir sayısı rtw'ye göre az oynaman için rtw olması lazım...

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Sayfanın En Üstüne Git

burkan
Üye

Turkey
İleti 24

İletim - 03/08/2006 :  19:33:30  Bilgileri Göster  burkan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ben yükleme derim bi'yi...

insan, kaderi kesinleşene kadar elinden geleni yapar...
Sayfanın En Üstüne Git

SafaX
Üye

Turkey
İleti 136

İletim - 05/08/2006 :  02:19:08  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bence yükle hiç diil Türkler'le de bitirirsin bi kez bi sürü yeni devlet geliyo..
Sayfanın En Üstüne Git

lincoln6eko
Üye

Turkey
İleti 18

İletim - 21/08/2006 :  15:40:12  Bilgileri Göster  lincoln6eko'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
BAK KARDEŞİM ÖNCELİKLE ROME TOTAL WAR OLACAK BİLGİSAYARDA ONUN ÜSTÜNE YÜKLENİYO TEK SİDİ.BENCE YÜKLE ÇOK GÜZEL YENİ ASKERLER VAR.EN ÖNEMLİSİDE GECE SAVAŞLARI BİR HARİKA OLUYOR.

L__in_C__ol__n 6 EKO
Sayfanın En Üstüne Git

Rtw
Üye

Turkey
İleti 582

İletim - 31/08/2006 :  18:55:45  Bilgileri Göster  Rtw'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
m.ozudogru tarafından yazılan:

arkadaşlar bu nasıl bi oyun
rome:total war oynuyorum birkaç aydır..3-4 kez bitirdim oyunu..barbarian da total war ın tadını verirmi?

bişey daha sorcam bu ayrı bi oyun mu yuksa yüklerken bilgisayrada rome tatal war olması gerekiyor mu?

bu arada en son 11/11/2004 de girmişim buraya özlemişim buraları beaa
forumun ne demek olduğunu bu sayfalardan öğrenmiştim

Roma'nın üstüne yükleniyor.

-- Try not. Do. Or do not. There is no try --
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000